Leefbaar Nederland

e-LN 2 mei 2002

De dagelijkse elektronische nieuwsbrief van Leefbaar Nederland

DEBAT MARCEL VAN DAM (PvdA) EN JAN NAGEL (LN)

A.s. maandag 6 mei organiseert de PvdA-afdeling Houten een debat tussen PvdA-oud-minister Marcel van Dam en Leefbaar Nederlandvoorzitter Jan Nagel. Het debat is een initiatief van de vroegere vakbondsleider Arie Groenevelt. Marcel van Dam en Jan Nagel kennen elkaar al heel lang. Ze behoorden beide tot de Nieuw Linksgroep binnen de PvdA en werkten jarenlang samen bij de Vara.

Jan Nagel is van plan hard van leer te trekken. Het mislukken van Melkert als lijsttrekker is een rechtstreeks gevolg van de jarenlange campagne van Marcel van Dam tegen Ad Melkert. Hij heeft hem finaal gevloerd en daarmee zijn eigen partij op zwaar verlies gezet. Het zou goed zijn als van Dam hieruit de consequentie trok en zich beschikbaar stelde als PvdA-premier, aldus Jan Nagel.

Het debat wordt maandagavond gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis in Houten, direct bij het station. Aanvang 20.00 uur

De zaal zal goed gevuld zijn met PvdA-leden. Daarom is het belangrijk dat ook Leefbaar Nederland goed vertegenwoordigd is, ook vanwege de mediabelangstelling. De Oranje Fred Teevenshirts zullen aanwezig zijn. Wie kan wordt gevraagd maandag naar Houten te komen. Nadere mededelingen volgen morgen.


---
http://www.leefbaar.nl info@leefbaar.nl