Ingezonden persbericht


Chordiant benoemt Innovate IT Consultancy tot Specialist Systems Integrator Partner

Nieuw programma voor partners Chordiant voor extra ondersteuning en training

Amsterdam, 6 mei 2002 - Chordiant Software Inc. (Nasdaq: CHRD), leverancier van dynamische CRM-oplossingen, heeft Innovate IT Consultancy benoemd tot Specialist Systems Integrator Partner. Het Nederlandse Innovate is gespecialiseerd in de implementatie van CRM-oplossingen en richt zich vooral op de integratie en implementatie van Marketing Director van Chordiant. Voor dit marketingcampagneproduct heeft Innovate Nederlandstalige trainingen ontwikkeld.

Het partnership valt binnen het kader van het Symphony Alliance-programma van Chordiant, dat systems integrators, management- en CRM-consultants en technologische specialisten ondersteunt bij de implementatie, ondersteuning en training van de dynamische CRM-oplossingen van Chordiant. Om klanten te garanderen dat ze de oplossing selecteren die naadloos aansluit op alle CRM-behoeften, stelt Chordiant hoge eisen aan de kennis en expertise van haar partners. Om de kwaliteit te bewaken, vraagt Chordiant van partners investeringen in opleiding en technologische ontwikkeling. Naast opleiding worden ook gezamenlijke businessplannen opgesteld en initiatieven voor sales, marketing en PR ondernomen.

"Innovate is de Nederlandse partner met de meeste inhoudelijke kennis over de implementatie en ondersteuning van Marketing Director in Nederland", zegt Frans van Emstede, Regional Manager Benelux van Chordiant. "Dit partnership is de basis om de marktpositie van Marketing Director aanzienlijk uit te breiden."

"Wij werken met de beste producten en oplossingen, en op het gebied van marketing- automatisering is dat Marketing Director van Chordiant Software", zegt Richard de Jong van Innovate. "We begeleiden onze klanten tijdens het gehele traject van advies en selectie tot en met implementatie en training. En door de nauwere samenwerking kunnen we onze kennis van Marketing Director verder verdiepen en nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten."

Innovate IT Consultancy BV
Innovate IT Consultancy BV is een jong bedrijf met een nuchtere kijk op IT. De ruime werkervaring op het gebied van banking, telecom en dienstverlening, in combinatie met informatietechnologie, zorgt voor een optimale kennismix om de nieuwste ontwikkelingen op CRM-gebied binnen organisaties te implementeren of te integreren. Hierbij is er maar één doel: winstoptimalisatie door het businessproces middels de nieuwste methodieken te integreren in CRM.

Meer informatie over Innovate IT Consultancy : www.innovate-group.com

Chordiant Software
Chordiant Software levert 'Dynamically Driven CRM': complete softwareoplossingen voor wereldwijd opererende bedrijven in de B2C-markt. Met de oplossingen van Chordiant kunnen bedrijven concurrentievoordeel behalen door efficiëntere en effectievere marketing, verkoop en klantenservice. Chordiant biedt als enige real-time procesgestuurde oplossingen voor multidimensionale klantinteracties. De unieke Chordiant JX Architecture zorgt voor naadloze aansluiting op bestaande infrastructuren. Het resultaat is een consistente klantervaring.

Chordiant Software heeft haar hoofdkantoor in Cupertino, Californië, en regionale kantoren in de VS, het Verenigd Koninkijk, Zuid-Afrika, Australië, Duitsland, Frankrijk en Nederland.

Meer informatie over Chordiant: www.chordiant.com.