Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 8-05-2002 Persbericht district Aa & Dommel

KLEDING UIT VRACHTAUTO GESTOLEN

Uit de laadruimte van een geparkeerde Turkse vrachtwagen die aan de Industrieweg in Vught is vannacht een 1000-tal spijkerbroeken en
-jasjes van het merk Adonis gestolen. De chauffeur werd op een gegeven moment wakker en zag toen allemaal lege dozen achter zijn vrachtwagen staan. Het busje waarmee de dieven vermoedelijk de kleding vervoerd hebben, werd vanochtend uitgebrand aangetroffen aan de Oude Bosschebaan in Berlicum. De bus was geheel uitgebrand. Hij was vannacht gestolen vanaf de Molenstraat in Vught.

INBRAAK BEDRIJF

In een aautobedrijf aan de Industrieweg in Vught is dinsdagavond ingebroken. Men kwam binnen via de roldeur, uit een bureau op het kantoor is een geldcassette met daarin ongeveer 250 weggenomen.

WONINGINBRAAK

In een huis aan de Taalstraat in Vught is vannacht ingebroken. Men kwam binnen via een bovenraam, het is nog onbekend wat er weg is.

VERKEER

Op de Schijndelseweg in Sint Michielsgestel en op het Raadhuisplein in Berlicum hebben 16 mensen dinsdagmiddag een bekeuring ( 40) gehad voor het niet dragen van de gordel.