Gemeente Aalburg


DIVERSE GEMEENTELIJKE MEDEDELINGEN (08-05-2002) streep
* VERKEERSMAATREGELEN EETHEN
Het milieustation is op maandag 20 mei a.s. (2e pinksterdag) gesloten. Het gemeentehuis van Aalburg is gesloten op donderdag 9 (Hemelvaartsdag) en vrijdag 10 mei a.s.
VERVOLG DISCUSSIE IN AALBURG OVER TOLERANTIE
Hoe tolerant is Aalburg?
Kerk en tolerantie: nog opgeven tot 24 mei 2002. In november van dit jaar komt er weer een discussieavond waarvoor u zich nog tot 1 september kunt opgeven.
Zoals vermeld zijn er initiatieven genomen voor vervolggesprekken op 3, 10 en 17 september a.s. onder leiding van de heer ds. Van der Zee. U heeft zich hiervoor tot 10 mei kunnen opgeven. Tot nu toe hebben wij erg weinig aanmeldingen gekregen. Terwijl toch op de "tolerantie-avond" van 17 januari jl. bleek dat er erg veel animo was voor een vervolg.

Uitnodiging.
Wij willen u alsnog in de gelegenheid stellen u op te geven voor de vervolgavonden Kerk en tolerantie. Daarvoor wordt u verzocht bijgaand antwoordformulier in te vullen en aan ons op te sturen. Hiervoor wordt u in de gelegenheid gesteld tot uiterlijk vrijdag 24 mei 2002. U kunt dit antwoordformulier hier ook downloaden: kerk en tolerantie.

Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen en/of opmerkingen, kunt u contact opnemen met de afdeling Burgerij, t.a.v. de heer J. Elzinga, tel. 0416- 698723. E-mailadres: j.elzinga@aalburg.nl

VERKEERSMAATREGELEN EETHEN
In verband met de aanleg van verkeersdrempels zal het kruispunt Raadhuisstraat/Hoofdveld te Eethen op dinsdag 14 en woensdag 15 mei afgesloten zijn.