KNWV

DATUM: 8-5-2002

WEDSTRIJDZEILEN - EK Tornado te Vilamoura (Portugal) 7 t/m 11 mei 2002
---

De eerste dag van het EK Tornado is er niet gezeild. De 85 deelnemers uit 22 landen hebben praktisch de hele middag op zee liggen wachten op een stabiele wind. De wind varieerde echter van 2 tot 16 knopen en kwam uit teveel verschillende richtingen om een wedstrijd te varen. Het is nog maar de vraag of deze wedstrijden op andere dagen ingehaald zullen worden. Er is namelijk een regel in de wedstrijdbepalingen die zegt dat er alleen wedstrijden ingehaald kunnen worden als de
wedstrijdserie in gevaar komt. Er is geen geldige serie bij een totaal van minder dan vier wedstrijden. Omdat niet exact duidelijk is wanneer de serie wel of niet in gevaar komt, is het onduidelijk of de twee wedstrijden die voor vandaag gepland stonden, ingehaald zullen worden.

Nederlandse deelnemers :
EDS Sailing Team: Mitch Booth en Herbert Dercksen, zeilnummer: NED 1 Sailing Team Karsenbarg/Heemskerk: Sven Karsenbarg en Mischa
Heemskerk, zeilnummer NED 111
Ruurd van Wieren en Michael Dekker, zeilnummer NED 142

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen
---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Marjorie Kersten (pr@knwv.nl). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - info@knwv.nl