Gemeente Stadskanaal

08-05-2002

Tweede Kamer verkiezingen

De oproepingskaart en de kandidatenlijsten zijn inmiddels huis-aan-huis bezorgd. Geen kandidatenlijst ontvangen?U kunt deze afhalen bij het Publieksbureau in het gemeentehuis.

Als u niet in de gelegenheid bent om zelf te stemmen mag u iemand machtigen. Die persoon moet wel zijn opgeroepen voor het hetzelfde stembureau. Op de achterkant van de oproepingskaart kunt u de gegevens van die persoon schrijven. De oproepingskaart moet door beiden zijn ondertekend.
Hiervoor geldt een maximum van twee machtigingen per persoon. De volmachtstemmen moeten gelijktijdig met de eigen stem worden uitgebracht.

Stembureaus en openingstijden
De stembureaus zijn dit jaar langer open dan u tot nu toe was gewend. U kunt stemmen tussen 07.30 uur en 21.00 uur. Stemmen kunt u op 23 locaties in de gemeente. Het stembureau waar u moet stemmen staat vermeld op uw oproepingskaart.

De stembureaus:
plaats locatie adres
Stadskanaal Gemeentehuis Raadhuisplein 1
o.b.s. Parkwijkschool Burgemeester van Sevenhovenstraat 47 Bejaardencentrum "Parkheem" Irenelaan 2
Hervormd Gemeentegebouw Brugstraat 3
o.b.s. Hagenhofschool Acaciahage 21-23
Sporthal "De Spont" Gandhiplein 3
Woon- en zorgcentrum "Maarsheerd" Maarsdreef 1
Baptisten Kerk De Wilgen 1
o.b.s. Meester Neuteboomschool Meester Neuteboomstraat 5 Sport- en vakantiepark "Het Pagedal" Hoveniersweg 1 Christelijke Gereformeerde Kerk Luxemburglaan 1 Voormalige OLS Van Boekerenweg 1
"Ons Huis" ingang Semsstraat 1
o.b.s. Westerschool Noorderdiep 2
Musselkanaal Buurthuis "De Stobbe" Akkerweg 2
Winkel Wind Sluisstraat 12a/hoek
o.b.s. "De Musselhorst" Spireastraat 4
"Konditorei" Willem Diemerstraat 7
Zorgcentrum A-horst P. Potterlaan 34
Mussel voormalige Groene Kruisgebouw Molenstraat 75 Onstwedde Christelijke Gereformeerde Kerk Luringstraat 37 Gebouw "Brinkhof" Dorpsstraat 3A
Alteveer Gebouw "De Drijscheer" Keiweg 1
Let op: de vet en cursief gedrukte stembureaus zijn andere dan u gewend was. Deze adressen staan ook voor op de oproepingskaart. Kijkt u dus vooraf goed waar u moet gaan stemmen.

Verkiezingsavond in het gemeentehuis.
De resultaten van de Tweede Kamer verkiezingen op woensdag 15 mei worden 's avonds bekend gemaakt in de patio van het gemeentehuis. U bent van harte welkom, de zaal is open vanaf 20.30 uur. Na 21.00 uur, als de stembureaus zijn gesloten, komen de uitslagen van de verschillende stembureaus binnen. Op een groot scherm kunnen de uitslagen worden gevolgd. U bent van harte welkom.