Ingezonden persbericht


Persbericht

AMYYON ORGANISEERT SEMINAR OL2000 IN DE PRAKTIJK

Groningen, 8 mei 2002 Amyyon, leverancier van klantvolgsystemen, organiseert op 30 mei aanstaande het seminar OL2000 in de praktijk in het Groninger Museum. Tijdens dit seminar staat de één loket gedachte bij de Overheid centraal. Dit concept bundelt de vaak gefragmenteerde gemeentelijke dienstverlening in zogenaamde front offices. Bedrijven en particulieren kunnen zo met al hun vragen bij één centraal aanspreekpunt terecht. Op deze wijze kunnen zij snel en efficiënt geholpen worden. Amyyon ontwikkelt en implementeert de klantvolgsystemen die nodig zijn om dit overheidsloket te realiseren.

Tijdens dit seminar wordt vooral ingegaan op de organisatiekundige kant en de reeds opgedane ervaringen met het overheidsloket. Onderwerpen die aan bod komen zijn:
* de rol van het klantvolgsysteem bij de overheid;
* het gewenste ambitieniveau en het veranderingstraject;
* ervaringen van de gemeente Groningen met de inrichting van een overheidsloket.
Sprekers op dit seminar zijn onder andere Ron van Gent, Teamleider Bedrijvenloket bij de Gemeente Groningen en Wilco de Vreeze, consultant bij organisatieadviesbureau 2Mchange. Zij geven advies over hoe overheden verschillende vormen van overheidsloketten kunnen realiseren binnen de gestelde kaders.

Het programma begint om 10.30 en eindigt om 16.30 uur met een informele borrel. Ook een rondleiding in het unieke Groninger Museum vormt een onderdeel van het programma.

Belangstellenden voor dit seminar kunnen contact opnemen met de Client Desk van Amyyon (Geeske Hornstra of Miriam Cremer: 050-524 48 44) of zich inschrijven via de website www.amyyon.nl.

Over Amyyon

Het Nederlandse Amyyon ontwikkelt en implementeert sinds 1988 klantvolgsystemen, zowel voor zakelijke als consumentgeoriënteerde toepassingen. Organisaties als Schouten & Nelissen, Boer & Croon, Telfort en Connexxion maken gebruik van de software van Amyyon. Meer informatie over Amyyon is te vinden op de website www.amyyon.nl.