Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 14-05-2002 Persbericht district Den Bosch

MISHANDELING VAN MAN, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag heeft een 44-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangifte gedaan van mishandeling. De man, een medewerker van de gemeentelijke afvalstoffendienst, weigerde op de Donkse Dreef een container leeg te maken omdat die te zwaar was. Toen een bewoner dat zag, kwam hij naar buiten en eiste dat de container leeg ge-maakt werd. De gemeentemedewerker legde daarop uit waarom de container niet werd meegenomen. De man sloeg hierop de gemeentewerker in het gezicht. De politie stelt een onderzoek in.

VECHTPARTIJ, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag werd een vechtpartij gemeld bij het sportcomplex aan de Victo-rialaan in `s-Hertogenbosch. Daar waren twee echtparen uit `s-Hertogenbosch met elkaar slaags geraakt. Daarbij raakte de 17-jarige zoon van een van de echtparen gewond. Hij is met een vermoedleijk gebroken neus overgebracht naar een zieken-huis voor behandeling. De echtparen zijn aangehouden.

MAN KOMT OM BIJ ONGEVAL., Rosmalen

Maandagavond is een 20-jarige man uit Marenkessel bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Een 25-jarige vrouw uit Boxmeer reed met haar auto over de Empelsehoefweg in Rosmalen. Op de kruising van die weg met de Tweede Hoef-weg en de Vliertwijksestraat verleende ze geen voorrang aan een over de Vliertwijk-sestraat rijdende bestelauto, bestuurd door het slachtoffer. Door de aanrijding kwam de twee auto`s in een naast de weg gelegen akker tot stil-stand. Het slachtoffer werd door de aanrijding uit de auto geslingerd en werd op slag gedood. De vrouw uit Boxmeer is met licht letsel overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

BRAND IN WONING, `s-Hertogenbosch

Maandagavond werd een brand gemeld in een bovenwoning aan de Schilderstrsaat in `s-Hertogenbosch. Door nog onbekende oorzaak was in de woonkamer van de woning brand ontstaan. Op het moment van de brand waren er geen bewoners aanwezig. De brandweer heeft de brand geblust. In de bewoning ontstond flinke schade.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDEIGING EN VERNIELING, `s-Hertogenbosch

Maandagavond is een 31-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De man wordt er van verdacht de bewoners van een woning aan de Röntgenstraat in `s-Hertogenbosch te hebben bedreigd en vernielingen te hebben aangericht. De man is voor verder onderzoek ingesloten.