Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 15-05-2002 Persbericht district Den Bosch

ONGEVALLEN LETSEL

Op de oprit van de A59 bij Engelen is vanochtend een automobilist uit Den Bosch gewond geraakt bij een ongeval waarbij drie auto`s betrokken waren. Twee mensen, een 62-jarige man uit Den Bosch en een 50-jarige Ossenaar zijn met nekklachten en een gebroken arm naar het ziekenhuis gebracht. Twee auto`s werden geheel vernield. Op de Nieuwstraat in Rosmalen is vanmiddag een 77-jarige automobilist uit Den Bosch door onbeken-de oorzaak tegen een boom aangereden. De man is met relatief licht letsel naar het ziekenhuis in DenBosch gebracht. De auto werd geheel vernield.

AUTO`S GESTOLEN

Aan de Neerstraat in Den Bosch is dinsdagmiddag een zilvergrijze Citroën C5 met het kenteken 75-HH-RL gestolen. Aan de Boschveldweg in Den Bosch is dinsdagavond een blauwe Audi 80 met het kenteken XZ-09-PB gestolen. Op de Empelsedijk in Empel is vanochtend een eerder in Eindhoven gestolen bestelbus aangetroffen. Het voertuig was geheel uitgebrand.

MAN DOOR POLITIEAUTO AANGEREDEN

Dinsdagavond is tijdens de ordeverstoringen na de voetbalwedstrijd FC Den Bosch - RBC bij het stadi-on van FC Den Bosch een omstander door een politie-auto aangereden. Het slachtoffer is met een gebroken been naar het ziekenhuis gebracht. De precieze toedracht van het ongeval wordt momenteel onderzocht.

INBRAAK

In een huis aan de Ophoviuslaan in Den Bosch is gisteren of vanochtend ingebroken. Uit de woning verdween een tv-toestel, een schaafmachine en twee kinderstepjes. In een sportcomplex aan de Eendenkooi in Den Bosch is dinsdagavond ingebroken. Uit de kantine verdween een aantal dozen met chips, koeken en drank. Het was voor de derde keer in enkele weken dat er in de kantine is ingebroken. Uit het kantoor van een bedrijf aan de Heikampweg in Kruisstraat is dinsdagavond een hogedrukreini-ger en een autoradio gestolen. Men had een raam en een toegangshek vernield om binnen te komen. Bij een kwekerij aan de Wolfshoek te Elshout in vannacht ingebroken. Uit een kantoor werd uit een brandkast een geldbedrag van 1000,- weggenomen. Er werd een ruit van een kas vernield. In een bedrijf aan de Afrikaweg te Den Bosch is vannacht ingebroken en uit het pand is er een auto weggenomen. Er was een hek en een ruit van een roldeur geforceerd. Het gaat om een grijze BMW 316 met het kenteken 71-FF-VK.