Ingezonden persbericht


PERSBERICHT VOOR RUBRIEK AGENDA

Programma Institute for ICT Leadership

mei 2002

Agendapunt

STUDIEDAG VOOR BESTUURDERS EN COMMISSARISSEN

Thema: De Raad van Commissarissen wil grip op ICT!

Datum: 15 mei, van 9:30 uur tot 16.30

Locatie: Woudestein Complex van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Aanmelden op www.ict-leadership.com

Centraal op deze dag staan: de impact van ICT op de organisatie het rendement van investeringen, uitbesteden van ICT activiteiten en de rol van Commissarissen hierbij.

Agendapunt
LEADERSHIP SKILLS FOR CIOs

Thema: Goede communicatie en relatie met directie/CEO succesfactor voor CIO

Datum: 3-daags programma op 29/30 & 31 mei

Locatie: Q-gebouw Woudestein complex van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Aanmelden op www.ict-leadership.com

Centraal in dit programma: persoonlijk leiderschap voor de ICT executive en CIO. Deelname van uitsluitend ICT executives zal een uniek discussieplatform vormen voor gemeenschappelijke issues.

Institute for ICT Leadership

Het instituut voor ICT Leadership is een initiatief van de Erasmus universiteit en Ernst & Young. De doelstelling van het Institute is de ICT-prestaties binnen organisaties te verbeteren door het kennisniveau, de vaardigheden en de leiderschapskwaliteiten van managers, directeuren en bestuurders die verantwoordelijkheid dragen voor ICT, op een hoger niveau te brengen. De belangrijkste activiteiten van het instituut zijn daarbij het ontwikkelen en aanbieden van masterclasses en executive courses gericht op de Chief Information Officer (CIO), IT Managers en bestuurders & commissarissen die verantwoordelijkheid voor ICT dragen. IBM, Gartner en PinkRoccade faciliteren het instituut door het beschikbaar stellen van specifieke expertise en praktijkvoorbeelden.

Het Institute for ICT Leadership is gevestigd in het gebouw van de vakgroep Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Meer informatie en beschrijvingen van de programma s zijn te vinden op: www.ict-leadership.com