FENIT

FENIT-workshop Algemene voorwaarden in de praktijk

18-04-2002 Bij de FENIT-helpdesk komen regelmatig vragen binnen over de Algemene Leveringsvoorwaarden. Daarom organiseert FENIT op 15 mei a.s. een workshop over het gebruik en de inhoud ervan. Vanwege de grote belangstelling staat op 26 juni a.s. een tweede middag gepland.

FENIT-juristen Peter van Schelven en Marlou Splinter bespreken deze middag onderwerpen als licenties, aansprakelijkheid, contractsbeëindiging en geschillen. Daarnaast is er speciale aandacht voor het onderwerp `intellectuele eigendom'. Vervolgens bespreekt Rob van den Berg van Chubb Insurance het verzekeren van ICT-risico's. Hij heeft veel ervaring met ICT-verzekeringen en geschillen op dit terrein. Tot slot wordt uitgebreid aandacht besteed aan concrete vragen vanuit de praktijk.

Een uitnodiging voor deze workshop is onlangs verstuurd naar alle FENIT-ledencontactpersonen. De belangstelling is zo groot, dat de workshop van 15 mei a.s. inmiddels is volgeboekt. Deelnemers ontvangen binnenkort een bevestiging. Zit u niet bij de eerste 12 aanmeldingen, dan wordt contact met u opgenomen. Er wordt op 26 juni a.s. namelijk een tweede middag georganiseerd met dezelfde inhoud. U kunt zich niet meer aanmelden voor deze workshop. In het najaar volgen echter nieuwe data.

Deelname is gratis. Mocht u na aanmelden echter niet komen, dan wordt een `no show'-fee van ¤ 45,- (excl. BTW) per persoon in rekening gebracht, tenzij u een vervanger stuurt.

Meer informatie: FENIT, Barbara Vroon, tel.: 0348 - 49 38 38, e-mail: bureau@fenit.nl


copyright FENIT 2002