Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dagarrangementen.nl De leukste dagjes uit

Afgelopen week is heeft www.dagarrangementen.nl haar internetpoorten geopend. Met deze site kan men nu eenvoudig om op zoek gaan naar het leukste dagje uit in Nederland.

De site is een verzameling van verschillende dagarrangementen in Nederland. Duitsland en België zullen binnenkort ook volgen. Er zijn dagjes uit voor het gezin, voor alleenstaanden, stellen en voor groepen. De dagarrangementen zijn opgedeeld in praktische categorieën, wat het gericht zoeken makkelijk maakt: musea/cultuur, attractie, actie/sport, steden/dorpen, familie. Een 5 daagse weersvoorspelling zorgt ervoor dat het uitgekozen dagarrangement niet in het water valt.

De dagarrangementen worden wekelijks aangepast waardoor de site steeds nieuwe aanbiedingen heeft. De dagarrangementen zijn hierdoor ook aangepast aan het seizoen. Er is immers voor ieder seizoen en voor iedere dag wel een passend arrangement te vinden: kijk maar eens op dagarrangementen.nl!

Redactionele noot:
Voor informatie kunt u contact opnemen met Dagarrangementen.n,l Richard de Bruin, tel 026-446 5617. Dagarrangementen.nl, postbus 1056, 6801 BB ARNHEM