Ingezonden persbericht

Persbericht

Aan: de redactie
Datum: 15 mei 2002

Sterpolis Verzekeringen introduceert Margrietverzekering

Op 8 mei jl. is een unieke samenwerking tussen Sterpolis en Margriet van start gegaan. Vanaf deze datum biedt Sterpolis via Margriet een speciaal pakket 'Margrietverzekeringen' aan. Het startschot wordt gegeven met de Margriet Doorlopende Reisverzekering. Andere verzekeringen zoals een autoverzekering en een woonverzekering volgen later.

Het tijdschrift Margriet was zeer geĂŻnteresseerd in de klantvriendelijke wijze waarop Sterpolis haar klanten verzekert en kan door de samenwerking met Sterpolis haar lezeressen meer service bieden. Speciaal voor Margriet ontwikkelde Sterpolis de Margriet Doorlopende Reisverzekering; een reisverzekering waarbij de klant zelf bepaalt wat hij verzekert en alleen betaalt voor wat echt nodig is.

Sterpolis Verzekeringen, gevestigd in Arnhem, is een landelijk werkende direct writer. Met een uitgebreid pakket verzekeringen en ruim vijftig jaar kennis en ervaring richt Sterpolis zich rechtstreeks op de consument. Sterpolis is 100% dochter van Interpolis en maakt deel uit van de Rabobank Groep.