Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed

15-05-2002
Actie Postbank, VBO en Woonkrant.nl

Woonkrant AMSTERDAM - De internetversie van De Woonkrant, www.Woonkrant.nl, geeft vanaf volgende week samen met de Postbank en makelaarsbrancheorganisatie VBO 70.000 aan hypotheken en makelaarscourtage weg.
Iedereen die een huis zoekt kan voor een van de 35 prijzen in aanmerking komen door zich op Woonkrant.nl aan te melden voor de gratis vindservice, waarmee De Woonkrant uw ideale woning voor u opsnort. Wie de slagzin afmaakt, komt in aanmerking voor een prijs. De Postbank stelt 25 keer 2.300, ter beschikking als hypotheekaflossing. De VBO geeft 10 keer 1.000 weg als makelaarscourtage.
Op Woonkrant.nl vindt u 20.000 woningen in het hele land, daarnaast biedt de site een keur aan informatie en nieuws rond het thema wonen. Meer dan 1500 makelaars bieden hun huizenaanbod aan via Woonkrant.nl. Zeer succesvol is de Vindservice op de site. U geeft zelf de eisen aan waaraan uw nieuwe woning moet voldoen. Via e-mail of sms waarschuwen wij u als op Woonkrant.nl een woning aangeboden wordt die aan uw eisen voldoet. Zo kunt u moeilijk nog te laat komen.
Door een samenwerking met De Postbank en de VBO biedt Woonkrant.nl woningzoekenden een uitgebreid informatiepakket en diensten aan, die het kooptraject vereenvoudigen.
Een notaris zal de winnaars trekken uit het aantal deelnemers. Voorwaarde voor de prijs is dat de hypotheek dit jaar wordt afgesloten bij de Postbank, de VBO heeft als voorwaarde dat de woning via een VBO makelaar gekocht wordt.
Inlichtingen: www.Woonkrant.nl.
(bron: Woonkrant.nl)

Copyright Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (V.B.O.), typefouten voorbehouden