Gemeente Capelle a/d IJssel

Nota Buitenreclame

vervolg nota buitenreclame.

Doel van het reclamebeleid in de gemeente Capelle aan den IJssel is een evenwicht totstandbrengen tussen uiteenlopende zaken zoals de ruimtelijke kwaliteit, verkeersveiligheid, het voorkomen van overlast, ondernemersbelangen en inkomsten voor de gemeente. Vooral het streven van de gemeente naar een kwalitatief hoogwaardig stadsgezicht waarbij duurzaamheid, bruikbaarheid en visuele aantrekkelijkheid de belangrijkste aspecten zijn, speelt een rol bij de uitvoering van het vastgestelde beleid.

Hoewel er uitzonderingen zijn, dient voor elke vorm van buitenreclame een vergunning te worden aangevraagd bij de gemeente, unit Handhaving & Vergunningen, telefoon 010-2848658.

Inzage van de stukken
Deze bekendmaking geeft de zakelijke inhoud van het besluit Reclamebeleid Buitenreclame weer.
De volledige Nota Buitenreclame en de overige stukken liggen vanaf heden ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Rivierweg 111. De Nota Buitenreclame is ook verkrijgbaar bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis tegen betaling van de kosten ( 5,--). Indien u een exemplaar van de Nota Buitenreclame wilt ontvangen of vragen heeft over het reclamebeleid, mail dan naar r.verschuren@capelleaandenijssel.nl of bel 010-2848783.