Wifac B.V.

Open dagen bij Wifac op woensdag 22 en donderdag 23 mei 2002.

EXTRA VLUCHTEN NAAR LAATSTE GRAFI-MEDIA ONTWIKKELINGEN

De grafi-media industrie is volop in ontwikkeling. De IPEX was daarvoor een goede graadmeter. Niet iedereen heeft een bezoek gebracht aan de IPEX in Birmingham. Mede om die reden organiseert Wifac op 22 en 23 mei 2002 vanuit Mijdrecht extra "vluchten" om u de laatste grafische ontwikkelingen te tonen.

Een unieke grafische reis tussen IPEX en Imprinta. U wordt dagelijks door onze "crew" welkom geheten vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur. De eerste "vlucht" vertrekt om 15.00 uur en vervolgens elk heel uur tot de laatste "vlucht" om 20.00 uur. Aan het eind van de middag wacht er een buffet om te voorkomen dat u hongerig op reis moet gaan. In vogelvlucht krijgt u een goede kijk op actuele processen in de grafi-media wereld. De "vlucht" brengt u naar practische oplossingen, vanaf de eerste gedachte bij uw klant op papier of per telefoon, naar een kant-en-klaar-gereed (gedrukt) product. Daarbij zijn naast opmaak en CTP, ook opslag-structuren van de bestanden een niet onbelangrijk aspect in het gehele traject. En wat dacht u van tussentijdse wijzigingen? En van kwaliteits(kleur)beheersing en de invloed van de diverse materialen zoals plaat, inkt en rubberdoek? Het gaat niet alleen om de losse componenten in uw eigen proces, maar om de efficiënte koppeling van t geheel. Wifac voegt haar praktische kennis toe met als resultaat functionele, praktische en op de toekomst gerichte processen. Een grafisch gegeven, waarvan u elke dag plezier kunt hebben. Wie wil dat niet?

Om daarvan kennis te nemen hoeft u niet meer en niet minder te doen dan een antwoordkaart aan te vragen bij ons "crew-member"; mevrouw Fiet de Kuijer op telefoonnummer: 0297 - 289 572. Deze antwoordkaart kunt u ingevuld naar ons faxen op faxnummer: 0297 - 288 446. Onze "crew" helpt u verder op weg gedurende deze dagen. Zoals Wifac dat ook doet bij het vinden van de voor u juiste oplossing op maat. Wij verwelkomen u graag op deze bijzondere dagen. Om te voorkomen dat we "overboekt" zijn op bepaalde momenten van de dag, verzoeken wij u om aan te geven op welke dag en welke tijd u denkt te komen. Voor alle duidelijkheid: houdt u rekening met een programma dat ongeveer 1½ uur zal duren; langer mag natuurlijk ook!

WIFAC.
tours en haar "crew" zijn er helemaal klaar voor. U ook? Graag tot ziens op deze bijzondere grafi-media dagen.

Wifac bv, Postbus 175, 3640 AD Mijdrecht
Tel. (0297) 289691, Fax (0297) 288446
E-mail info@wifac.nl