Ingezonden persbericht

Overheid & CRM: een relatiegerichte elektronische overheid

Geachte journalist, eindredacteur of hoofdredacteur,

Hierbij nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan het Network Event "Overheid & CRM" op woensdag 22 mei aanstaande bij Media Plaza in Utrecht. Dit event wordt georganiseerd door Media Plaza i.s.m. kennispartners Het Expertisecentrum, ICTU, Dialogic, Nationaal Actieprogramma Elektronische Snelwegen, TU Delft en TNO.

Met dit Network Event willen we de realisatie van een elektronische overheid stimuleren, waarin de burger en het bedrijfsleven als afnemer centraal staan. We richten ons hierbij op de volgende doelgroep: (senior) beleidsadviseurs, bestuurders en directeuren werkzaam bij de Lagere, Provinciale, Centrale of Semi-overheid. Er wordt aandacht besteed aan de relatie met zowel burger, bedrijven als (semi)overheden. Experts uit het vakgebied komen aan het woord, de resultaten van een onderzoek van de TU Delft worden gepresenteerd en men kan een drietal praktijkcases bijwonen waarbij de gebruiker zijn ervaringen deelt met CRM bij de overheid.

Pers kan gratis deelnemen aan dit seminar, maar vol is vol! Heeft u interesse? Schrijf u in via http://premium.mediaplaza.nl/overheid&crm (kies bij "korting" voor "pers"). Ook kunt u hier terecht voor uitgebreide informatie over dit event, de sprekers en het programma.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u met mij contact opnemen op 030 291 41 11.

Ik hoop u op 22 mei as. om 10.15 uur bij Media Plaza in Utrecht te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Esther Ronkes
Communicatiecoördinator
Media Plaza