Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

West-Vlaamse Driedaagse Aangepast Sporten Woensdag 22 mei, donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei 2002 in het Provinciaal Watersportcentrum De Gavers te Harelbeke
Brugge, 14/5/2002
Sinds een aantal jaren vormt het Provinciedomein De Gavers te Harelbeke/Deerlijk het decor voor een provinciale sportdag gericht naar personen met een handicap.
Ook dit jaar wordt deze succesvolle klassieker georganiseerd. Meer zelfs, op vraag van de sector, wordt dit jaar voor de eerste keer een extra dag georganiseerd voor kinderen tot maximum 12 jaar. Onder de noemer West-Vlaamse Driedaagse voor Aangepast Sporten zullen op woensdag 22 mei volwassen personen met een handicap zich een hele dag kunnen uitleven terwijl donderdag 23 mei voorbehouden wordt voor de jongeren en vrijdag 24 mei voor de kinderen. In het totaal zijn er voor de drie dagen bijna 1.400 deelnemers ingeschreven die onder de hoede van 400 eigen begeleiders en 120 organisatorische medewerkers in veilige omstandigheden zullen kunnen sporten in een 20-tal sportdisciplines.