Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

CompuServe trekt in bij Warner Bros te Amsterdam

22 mei verhuist AOL Benelux van Utrecht naar Amsterdam. AOL Benelux trekt in bij de Warner Bros-collega's, die eveneens deel uitmaken van AOL Time Warner. Warner Bros verhuisde in april naar een geheel nieuw kantoor aan de Naritaweg nabij Station Sloterdijk.

AOL Benelux, onderdeel van AOL Europe, is in Nederland actief met CompuServe en heeft momenteel meer dan 100.000 betalende leden. CompuServe biedt een betrouwbare internetverbinding en gebruiksvriendelijke diensten als eigen Nederlandstalige software, actuele content, ouderlijk toezicht en discussieforums. CompuServe Instant Messenger zorgt voor directe online communicatie met vrienden, familie en collega's, waar ook ter wereld.

De nieuwe adresgegevens:

AOL Benelux / CompuServe
Postbus 59335
1040 KH AMSTERDAM
telefoon: +31 (0)20 - 581 82 10
fax: +31 (0)20 - 581 82 11

Over AOL Europe
AOL Europe is een business unit van America Online Inc., met meer dan 34 miljoen leden wereldwijd marktleider op het gebied van interactieve diensten. AOL Europe bereikt consumenten in tien landen en in vijf verschillende talen. Alleen al met de AOL internet diensten in Frankrijk, Duitsland and Engeland bereikt AOL meer dan 5,5 miljoen huishoudens. AOL Europe genereert daarnaast de meeste tijd online*. Dit is een belangrijk meetpunt voor klanttevredenheid en onderstreept de leidende positie van AOL als de beste interactieve dienstverlener.

* Bron: Jupiter MMXI

Nadere informatie:
Gonneke Klützow, PR manager van CompuServe
tel: 06 - 19 338 938
mailto:gonnekek@cs.com