Ingezonden persbericht


Persbericht

Voorspellen en voorkomen van Crashes kan met nieuwste versie DiskAlert.

Nieuwegein, 22 mei 2002: Functional IT Benelux introduceert de nieuwste versie van DiskAlert, geschikt voor Microsoft Windows NT®, Windows® 2000 en Windows XP.

DiskAlert 2.0 geeft systeem managers de proactieve kracht die zij nodig hebben voor het redden van server en desktop data voordat er een ramp gebeurt.

Afwachten totdat het fout gaat kan behoorlijk in de papieren lopen als je harde schijf dienst weigert kan dit ook nog eens desastreuze gevolgen hebben. Marktonderzoek verteld ons dat bedrijven verliezen hebben geleden tot aan bijna £3.5 biljoen in een jaartijd, voornamelijk door schade aan de harddisk. Na een schijf crash of schade werd er alsnog veel geïnvesteerd in RAID en back-up oplossingen ter bescherming. Tot op heden was dit ook wat je kan doen, maar met DiskAlert 2.0 ga je een stap verder.

Door DiskAlert 2.0 te installeren op alle netwerk servers, werk je pro-actief aan het onderhoud van hard drives. Het is veel makkelijk en efficiënter om hard drives te vervangen voordat zij enige schade kunnen brengen dan 'downtime' te hebben omdat je in moet grijpen bij een groot probleem.

DiskAlert in het kort:


* Makkelijk te installeren en te configuren vanuit een centrale console;


* DiskAlert 2.0 staat binnen enkele minuten op het netwerk en kan vanaf één plek direct overzicht geven van alle disks in het netwerk;


* Geen administratie, want DiskAlert is gebouwd met 'Set It And Forget It'® Technologie;


* Compleet transparant, DiskAlert 2.0 gebruikt nauwelijks tot geen systeem resources;


* Werkt met SCSI en IDE disks onder Microsoft Windows NT, Win2000 en Windows XP;


* Werkt met software RAID en de meeste hardware RAID controllers;

* DiskAlert 2.0 waarschuwt ook als de disks te vol raken en geeft aan dat de vrije ruimte onder de gebruikersdefinitie gaat komen.

Met DiskAlert 2.0 werkend op de achtergrond, ben je elk moment van de dag op de hoogte van de status en conditie van alle hard drives. Daarom is DiskAlert 2.0 een goed product; installeren en geen zorgen meer.

Meer informatie zie www.functional-it.com of bel +31 030 601 4567.

Functional IT Benelux b.v.

Zoomstede 16 CD

3431 HL Nieuwegein

The Netherlands

Tel: +31 (0)30 601 4567

Fax: +31 (0)30 601 4568

email: info@functional-it.com

web: http://www.functional-it.com