Gemeente Capelle a/d IJssel

Werkzaamheden Zwanensingel

Op 21 mei 2002 is de gemeente gestart met de herstelwerkzaamheden aan de bestrating van de Zwanensingel.

Het werk wordt in twee delen uitgevoerd:
Eerst wordt het deel van de Zwanensingel, dat vanaf de Rivierweg voor de woningen met huisnummers 1 tot en met 6 langsloopt, aangepakt tot aan het voetpad naast nummer 6. Hier wordt de bestrating hersteld en wordt de straat opgehoogd. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot 15 juni 2002. Als tweede komt het resterende deel van de Zwanensingel aan de beurt. Hier wordt de bestrating, waar dat nodig is, hersteld. De straat wordt in dit deel niet opgehoogd. Deze werkzaamheden vinden plaats tussen 17 juni en 28 juni 2002.

Als gevolg van deze werkzaamheden kunt u enige overlast ondervinden. Het deel van de straat waaraan gewerkt wordt, wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten. De woningen blijven te voet bereikbaar. Wanneer het erg slecht weer is, kunnen de werkzaamheden vertraging oplopen.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer A. van Dam, werkvoorbereider/toezichthouder van de Unit Onderhoud, telefoon 010-2848618 of met het Informatiecentrum, telefoon 010-2848484.