Korps: Flevoland, plaats: District Noord 22-05-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie Erik Riemens 06-20411180

Aanrijding met letsel
LELYSTAD Een 60-jarige vrouw uit Drachten is gisteravond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de A6 ter hoogte van Lelystad. De bestuurster kwam op de westbaan door nog onbekende oorzaak in de linkerberm terecht. Vervolgens heeft ze geprobeerd om de wagen weer op de weg te krijgen. Daarbij is ze met haar voertuig over de kop geslagen. De 60-jarige vrouw, die hoofdletstel had, is per GGD-ambulance vervoerd naar het Flevoziekenhuis.

Vechtpartij
LELYSTAD De politie kreeg dinsdagavond een melding van een ruzie op de Kempenaar. Ter plaatse troffen de agenten een 62-jarige Lelystedeling met een hoofdwond aan. Deze is per GGD-ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man had bij een ruzie met een andere buurtbewoner klappen gehad. De politie hield hiervoor een 22-jarige Lelystedeling aan. Omstanders bemoeiden zich met deze aanhouding en de verdachte verzette zich. Een 45-jarige Lelystedeling die een agent aanviel, is ook aangehouden. Beide verdachten zijn voor nader verhoor ingesloten op het bureau. Proces-verbaal wordt opgemaakt. De reden van de ruzie is onduidelijk.

Steekpartij
EMMELOORD De politie heeft gisteravond twee mannen uit Emmeloord van 27 en 31 jaar aangehouden. De twee hadden in een woning aan de Pallastraat ruzie gemaakt, waarbij gedreigd en gestoken is met een mes. De 27-jarige Emmeloorder raakte daardoor gewond aan zijn hand. Hij heeft zich onder medische behandeling moeten stellen. Ook de 31-jarige verdachte liep letstel op. Beiden zijn voor nader verhoor ingesloten.

Aanhouding
EMMELOORD In een horecagelegenheid aan de Lange Nering vond in de nacht van dinsdag op woensdag een vechtpartij plaats. Daarbij raakte een onbekende man gewond aan zijn hoofd. Hij werd per GGD ambulance afgevoerd naar het Dr. Jansen ziekenhuis. De politie heeft vervolgens een 32-jarige Emmeloorder aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling. Na verhoor is de dader weer vrijgelaten.