BMG NEDERLAND

introductie Ball Parc Payerz

Aanstaande vrijdag-en zaterdagavond (24 en 25 mei) zal op een opvallende wijze de eerste single van de Engelse act Ball Parc Playerz worden geïntroduceerd. Een toer langs diverse clubs in Amsterdam (vrijdag) en Rotterdam (zaterdag) zal de aandacht van uitgaand Nederland vestigen op het nummer Of R Timez, dat volgens kenners kan uitgroeien tot een grote zomerhit in heel Europa.

Ball Parc Playerz bestaat uit het Engelse DJs Steve Harris en Peter Cooke en guest vocalist Nikki Evans. De beide producers hebben al enkele successen op hun naam staan als The Stuntmasterz waaronder een aantal remixen voor Madonna.

Eén van de remixen op de single zal worden geproduceerd door Static Revenger (deze DJ/producer is ook bekend als Dennis White). Op dit moment is Static Revenger als DJ en als producent hot en is hij verantwoordelijk voor meerdere underground clubhits zowel in de UK als in Nederland.

Of R Timez is een dusdanig aanstekelijk nummer dat het A-merk TWIX besloten heeft de muziek te gebruiken in haar nieuwste TV-commercial. Dit zal in de komende maanden bij diverse promotionele aktiviteiten tot uitdrukking komen.

De eerste Ball Parc Playerz-single zal op een unieke manier worden gelanceerd. Een vriendelijke guerilla-team van acht extravagante Twix-dansers, een Twix-VJ, een percussionist, een saxofonist en natuurlijk de Ball Parc Playerz zal inbreken in de meest trendy clubs van Amsterdam en Rotterdam. Plotseling zal in de club waar ze aankomen het podium worden ingenomen door de dansers, DJs en VJs nemen de geluids-en video-apparatuur over en de Ball Parc Playerz betreden na een spectaculaire introduktie het podium. Even plotseling als hun entree, zal het gezelschap de club ook weer verlaten. Op weg naar de volgende lokatie. Op vrijdag 24 mei is Amsterdam het toneel van de aktiviteiten. Op zaterdagavond 25 mei is het guerilla-team in Rotterdam.

De tour start vrijdagavond 24 mei in Magic Minds in Amsterdam. Hier zal Cindy Pielstrom de presentatie voor haar rekening nemen. Daarna vertrekt het gezelschap naar Sinners om te eindigen in More. Op zaterdag worden achtereenvolgens de Rotterdamse clubs Pacha, Nighttown en Of Corso bezocht.