ADECCO


Adecco gaat op pad

Professionals in gastvrijheid op een presenteerblaadje!

Met tal van leuke en vooral nuttige acties gaat onze Adecco-vestiging de locale hospitalitysector de komende weken verrassen met 'personeelsaanbiedingen op maat'.
Ruim 45% van de bedrijven die in deze sector actief zijn (horeca, catering, toerisme en vrije tijd, promotie- en evenenementenbureaus) maakt gebruik van flexwerkers. Met name in het seizoen zijn die niet altijd even gemakkelijk te vinden. Daarin speelt mee dat de kwaliteitseisen voor tijdelijke medewerkers toenemen. Adecco wil de sector duidelijk maken dat gekwalificeerde mensen wel degelijk dicht bij huis beschikbaar zijn. Als je de weg maar weet!

En Adecco weet de weg. Tegen de stroom in is onze organisatie, met ruim 30 jaar ervaring in alle vormen van personeelsbemiddeling, de afgelopen jaren sterk blijven investeren in lokale netwerken. Daarin heeft een hechte binding tussen de plaatselijke vestiging enerzijds en flexkrachten uit de directe omgeving anderzijds, steeds een centrale rol gespeeld. We hebben gerichte opleidings- en trainingstrajecten opgezet, afgestemd op de lokale arbeidsmarkt, we hebben veel aandacht besteed aan testmethodieken, bij werving- en selectieprocedures hebben we de nadruk meer dan ooit gelegd op combinaties van persoonlijke vaardigheden, voorkeuren en motivatie. We zoeken niet alleen naar de juiste man of vrouw voor een vacature, we kijken vooral ook naar de juiste vacature voor gemotiveerde mensen die aan de slag willen!

Snel en op maat
Hierdoor beschikken plaatselijke Adecco vestigingen inmiddels over hoogwaardige netwerken van kwaliteitsmensen die snel en op allerlei manieren op maat inzetbaar zijn. Met een volledig geautomatiseerd matchingsysteem zijn die netwerken bovendien aan elkaar gekoppeld. Zo kunnen we bij elke vacature snel en trefzeker de juiste personen opzoeken en aan de bedrijven voorstellen. Dat geldt voor zowel tijdelijk werk als voor vaste banen.

Op een presenteerblaadje
Vanuit onze eigen vestiging gaan we ons netwerk en onze bijbehorende werkwijze op een presenteerblaadje aan de hospitalitybedrijven bij ons in de omgeving aanbieden. We hebben daarbij gekozen voor een actieve, persoonlijke benadering. Onze bedoeling is dat we de lokale arbeidsmarkt daarmee op de juiste manier in beweging zetten en ervoor te zorgen dat de sector ook tijdens het weer aanbrekende seizoen op volle toeren kan draaien en de kwaliteit kan bieden die de moderne consument eist. Voor alle denkbare functies (bediening, keuken, hostessen, baliepersoneel, enzovoorts), biedt Adecco professionele oplossingen met ervaren, gemotiveerde flexwerkers die hun vak verstaan en die weten wat 'gastvrijheid' inhoudt.

Digitale personeelsplanner en verkort inschrijven Op www.adecco.nl vinden werkgevers niet alleen alle algemene en specifieke informatie over de Adecco hospitality-aktie terug, zij kunnen ook onze digitale personeelsplanner downloaden. Hospitalitykrachten kunnen zich zelfs direct online inschrijven via een verkorte inschrijfprocedure. Maatwerk in menskracht noemen we dat!


---