BedrijfsautoRAI

24-5-2002

Harense Smid neemt nieuwe DAF CF75 in ontvangst

Onlangs nam de Osse vestiging van de Harense Smid een nieuwe DAF CF75 truck in ontvangst. De overhandiging werd verzorgd door het eveneens uit Oss afkomstige dealerbedrijf Allers. De Harense Smid gaat de truck inzetten om vanuit Oss de Harense Smid filialen in het noorden van het land te bevoorraden. Harense Smid
De Harense Smid is een grote winkelketen met 36 filialen in zowel Nederland als België. De Harense Smid biedt een zeer breed assortiment wit- en bruingoed aan. Kenmerkend voor de organisatie is de goede service, de allergrootste keuze en de allerlaagste prijzen.

DAF de voorkeur
De transportvloot van de Harense Smid bestaat voor het grootste gedeelte uit kleinere trucks, die worden ingezet voor de belevering van klanten. Daarnaast is er een drietal DAF CF75 trucks die wordt gebruikt om de filialen in het noorden van het land te bevoorraden. De nieuwe truck zal ook voor dit doeleinde worden ingezet. De heer Vos van Harense Smid is duidelijk over de keuze voor DAF: We hebben nu weer voor DAF gekozen omdat de trucks zeer betrouwbaar zijn en dit combineren met een lage kilometerprijs en minimale stilstand. Daarnaast is de DAF CF75 licht en flexibel zodat deze uitstekend kan manoeuvreren in het drukke stadsverkeer. Bovendien hebben de chauffeurs een belangrijke stem in de keuze van trucks, zij willen comfort en dat biedt de DAF CF75 hen..

Allers van doorslaggevend belang
Een ander belangrijk aspect bij de beslissing voor DAF vormt Allers Bedrijfwagens. Een DAF dealer met vestigingen in Boxmeer, Maastricht, Oirsbeek, Oss, Roermond, Venlo, Venray, Weert, en Krefeld (Duitsland). Allers Bedrijfswagens is een specialist die perfect aanvoelt wat de klant wil, iets wat bij de heer Vos een lovende reactie ontlokt: Er is sprake van een perfecte relatie. Zij spelen uitstekend in op onze wensen en eisen en zijn daarbij zeer flexibel. Allers is in staat service en onderhoud zodanig in te richten dat het aansluit op onze verwachtingen. Deze truck is in mijn ogen dan ook een sterk staaltje van klantgericht meedenken..