Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 24-05-2002 Laatste mediaberichten 24 mei (17.30 uur)

WEERT Motorrijder ernstig gewond (2)


- Aanvullend bericht -

WEERT Vrijdagmorgen omstreeks 9.40 uur raakte een 36-jarige motorrijder uit Ilpendam ernstig gewond nadat hij bij het nemen van een afslag van de weg raakte.

De man reed vanuit Eindhoven over de A2 richting Maastricht. Getuigen verklaarden dat de motorrijder bij het nemen van de afslag Boshoven van de weg af raakte. De motorrijder kwam ten val en raakte een waarschuwingsbord dat in de berm stond. De motor raakte totall loss en de man raakte ernstig gewond. (Ernstig beenletsel en diverse andere fracturen.) Het traumateam, dat per traumahelicopter arriveerde, behandelde de zwaargewonde man. Hij is per helicopter overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht.

REGIO 90 verkeersboetes

ROERMOND Vrijdagmorgen controleerde de politie het verkeer op de Burg. Geuljanslaan. In totaal 14 automobilisten kregen een boete omdat ze geen gordel droegen.

WEERT Tijdens snelheidscontroles op de Roermondseweg op vrijdagmiddag zijn 76 snelheidsovertreders bekeurd. In totaal passeerden 1869 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 133 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.