STICHTING DE OPKIKKER

Ambassadeur laat boot te water m.b.v. Opkikkerkikker

Op zaterdag 25 mei 2002 om 09.15 laat de veertienjarige ambassadeur van stichting De Opkikker Suzanne Bonsink uit Dronten haar nieuwe bootje te water bij Watersportvereniging Het Bovenwater, Uilenweg 15, 2245AD te Lelystad. Voor de tewaterlating zal het bootje gedoopt worden door de opkikkerkikker van stichting De Opkikker en de naam van de boot Opkikker zal feestelijk onthuld worden. Bij Suzanne Bonsink werd in juni 1996 kanker geconstateerd. Tijdens de vele behandelingen en langdurige ziekenhuisopnames in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam kwam Suzanne en haar familie in aanraking met stichting De Opkikker. Deze stichting verzorgd verwendagen voor gezinnen waarvan een van de kinderen langdurig behandeld wordt in een met stichting De Opkikker samenwerkend ziekenhuis. Ook Suzanne en haar familie hebben een verwendag aangeboden gekregen in een moeilijke periode begin 1997. Inmiddels gaat het goed met Suzanne. Zo goed zelfs dat zij tegenwoordig een ambassadeursfunctie bekleed bij stichting De Opkikker. De ambassadeurs bedrijven vooral PR voor stichting De Opkikker. Suzanne heeft wel een heel speciale manier bedacht om structureel een bijdrage te leveren aan de toename van de naamsbekendheid van stichting. Zij heeft haar boot vernoemd en wil dit op feestelijke wijze kenbaar maken aan de wereld. Voorafgaand aan de wedstrijd in het kader van de Zuiderzee Combi waar Suzanne aan deel neemt in de B klasse met een Splash bootje zal het bootje zoals gezegd feestelijk gedoopt worden. Hierna wordt de wedstrijd gevaren, eventuele belangstellende pers kan de wedstrijd nog ten dele volgen vanaf een rescue boot.

Graag nodigt Suzanne, haar familie en stichting De Opkikker u uit bij de onthulling van de naam van de boot om 09.15 door Suzanne en de Opkikkerkikker. Dit zal tevens een leuk foto-/filmmoment zijn. Suzanne en haar familie zijn evenals de vrijwilligers van stichting De Opkikker bereid de pers te woord te staan om over de toendertijd genoten verwendag te vertellen en de indrukken die deze dag zoveel jaren later bij hun achtergelaten heeft.

Indien u voornemens bent op deze uitnodiging in te gaan of nadere informatie wenst kunt u contact opnemen met de contactpersoon van stichting De Opkikker de heer R. Sliphorst.

Adres secretariaat:
Stichting De Opkikker
Markt 114
1354 BA Almere Haven
Tel.nr. 036-5386660 of 06-54375737

23 mei 02 07:35