Carlo Boszhard nieuwe DJ Monty in Saturday Night Fever

VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES

25-05-2002 09:01

CARLO BOSZHARD NIEUWE DJ MONTY IN SATURDAY NIGHT FEVER

In de maanden juli en augustus vindt er een opvallende castwissel plaats in de succesvolle discodansmusical Saturday Night Fever in het Utrechtse Beatrix Theater. Een groot deel van de musical speelt zich af in de New Yorkse discotheek .2001 Odessey. en de man om wie daar alles draait is DJ Monty. De rol van de excentrieke diskjockey lijkt op het lijf geschreven van Carlo Boszhard, bekend van succesvolle TV-programma.s als .Telekids., .Life & Cooking. en zijn eigen show .McCarlo.. Hij kruipt in de huid van DJ Monty van 2 juli t/m 25 augustus om te schitteren naast Joost de Jong (Tony Manero) en Chantal Janzen (Stephanie Mangano).

Pruiken en haarlak
Saturday Night Fever, die op 24 juni 2001 in premiere ging, mag met bijna 325 voorstellingen en 475.000 bezoekers als uiterst succesvol worden bestempeld. De musical met zijn overbekende discohits maakt het de bezoeker onmogelijk om stil te zitten. Om het .seventies-gevoel. perfect neer te kunnen zetten, zijn naast de decors en muziek ook de kleding en pruiken erg belangrijk. Ook Carlo Boszhard moet aan dit ritueel geloven. Voor zijn transformatie naar DJ Monty zorgen onder meer een speciaal voor hem ontworpen outfit en een indrukwekkende Afro-coup met bijbehorende bakkebaarden.

Carlo Boszhard begon zijn loopbaan als 11-jarig jongetje op de toneelplanken en keert nu dus na een indrukwekkende televisie-carriere weer terug in het theater. Van 2 juli t/m 25 augustus speelt hij DJ Monty in Saturday Night Fever en volgt daarmee Michael Diederich op die de rol vanaf het begin heeft vormgegeven.

Discotheek
Saturday Night Fever is iedere avond (behalve maandagavond) en zondagmiddag te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Bezoekers kunnen voor de voorstellingen gebruik maken van een seventies menu in het speciaal voor deze productie ingerichte Saturday Night Fever restaurant. Na de voorstelling kan het publiek onder leiding van een DJ zelf de dansvloer op, om tot na middernacht te dansen op jaren zeventig discohits, in het tijdens de voorstelling tot discotheek getransformeerde restaurant.

Kaarten voor de voorstelling, het restaurant en de disco zijn te reserveren via de Reserveerlijn

0900 . 300 5000 (45 eurocent per minuut).


---

---
Voor informatie over en fotomateriaal van Saturday Night Fever en Carlo Boszhard als DJ Monty kunt contact opnemen met:
Rob Huppertz, Manager PR & Voorlichting Joop van den Ende Theaterproducties.
T: 020-3052670 ; M: 06-51200486
F: 020-3052615; E: rob.huppertz@stageholding.nl