Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht 29 mei 2002

Ferdinand van den Oever herkozen voor landelijk bestuur Henrie Siebelt gekozen als landelijk bestuurder van Koninklijk Horeca Nederland

WOERDEN - 29 mei 2002 - Henrie Siebelt is gekozen als lid van het landelijk bestuur van Koninklijk Horeca Nederland. Ferdinand van den Oever is voor een nieuwe termijn herkozen als landelijk bestuurder. De verkiezingen voor het landelijk bestuur zijn gisteren gehouden tijdens de jaarvergadering van de Ledenraad van Koninklijk Horeca Nederland in Utrecht. Koninklijk Horeca Nederland is dé werkgeversvereniging in de horeca-, toeristische en recreatieve branche met 19.000 aangesloten bedrijven.

De nieuwe bestuurder Henrie Siebelt (51) is directeur/eigenaar van café Zomerzorg in Hillegom. Hij is de opvolger van Cees van Ekelenburg, die na twee termijnen van drie jaar statutair moet aftreden als lid van het landelijk bestuur.

Het herkozen landelijk bestuurslid Ferdinand van den Oever (37) is eigenaar van twee restaurants en een partycentrum in Dordrecht en Oud-Beijerland. Van den Oever is sinds 1999 landelijk bestuurder.

Noot voor de redactie -