Gemeente Roermond

Roermond, 30 mei 2002

Burgemeester Kaiser verlaat gemeente Roermond

Burgemeester Kaiser (48) heeft vandaag bekend gemaakt dat hij per 1 september 2002 de gemeente Roermond zal verlaten. Hij wordt met ingang van deze datum senior adviseur bij managementadviesbureau Rijnconsult.

Rijnconsult is een -breed georiënteerde kennisintensieve dienstverlener. Er werken ca. 100 adviseurs die actief zijn in consultancy, managersbeoordeling,
-ontwikkeling en -selectie en interim-management.
Drs. H.J. Kaiser is sinds 1 mei 1992 burgemeester van Roermond. Voor deze tijd vervulde hij het burgemeesterschap in de gemeente Margraten. Om over te stappen naar het bedrijfsleven, was een beslissing waarover hij een lang heeft nagedacht. "Echter ik ben nu op een leeftijd waarvan ik zelf vind dat het de moeite waard is om nog iets heel anders te gaan doen", laat Kaiser weten. Het adviseurschap bij Rijnconsult past bij zijn ambities en zijn persoon. Burgemeester Kaiser blijft wel in Roermond woonachtig.

Rijnconsult richt zich op de marktsegmenten agrifood, industriële productie- en service-organisaties, transport & telecom, commerciële & maatschappelijke dienstverlening, en overheid & samenleving. Binnen de consultancy bestaat een aparte groep die zich specifiek bezighoudt met strategie en topstructuur vraagstukken. Rijnconsult is partner in ACE (Allied Consultants Europe), een alliantie met acht (pan-)Europese consultancyorganisaties en onderdeel van de Ordina Groep, een toonaangevende dienstverlener in de markt voor informatie- en communicatietechnologie. Ordina levert (ICT-)kennis aan bedrijven, overheden en non-profitorganisaties.