Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MyCom Utrecht opent met waanzinnige stunt &

Totale chaos, dranghekken en champagne met gebak

In verband met een openingsstunt van computerwinkel MyCom aan de Sint Jacobsstraat te Utrecht stonden vanmorgen voor openingstijd reeds zo n 300 mensen voor de deur. De computerzaak opende vorige week het nieuwe filiaal en houdt vandaag haar eerste kennismakings-actiedag. De actie is zodanig waanzinnig dat de eerste klant al om vijf voor zeven arriveerde.

Vanmorgen om iets voor zevenen stond de eerste klant al op de stoep, zegt filiaalmanager Robert Goudsmit, zo rond kwart over negen, vlak voor openingstijd, kon ik de winkel niet meer uitkijken: meer dan 300 man voor de deur. . De driedaagse openingsstunt van MyCom, ruim dertig producten met een korting tot 50%, is vandaag zeer goed van start gegaan. We hadden voor deze eerste actiedag ruim 80 ASUS notebooks in huis gehaald. Einde van de ochtend waren we hier al doorheen. Maar gelukkig krijgen we morgenochtend weer geleverd, iedere dag een verse lading en dus nieuwe kansen, & , aldus Goudsmit.

Met een enorme drukte hadden we van tevoren rekening gehouden door onder andere bewaking bij beide ingangen in te zetten, zegt Gert Jan Kosters, operationeel directeur MyCom NEDERLAND, maar dat het zo enorm storm zou lopen & om kwart voor tien heeft de politie Utrecht ons een handje geholpen door de entree terug te brengen tot één en dranghekken te plaatsen. . Hekken, bewaking en politie zorgden er vanmorgen voor dat de rij voor de winkel eerlijk in banen werd geleid. Hostesses geregeld door MyCom zorgden zowel binnen als buiten de winkel voor het nodige entertainment tijdens het wachten: kopje koffie of champagne met gebak.

De nieuwe uitbreiding van MyCom beslaat ruim 450 vierkante meter en is gevestigd op een toplocatie in het centrum van Utrecht, vlakbij het Centraal Station. In de nieuwe vestiging is (net als in de vestigingen Haarlem, Eindhoven en Rotterdam) de nieuwe MyCom formule toegepast met duidelijk onderscheid tussen advies, aflevering van pc s, verkoop van benodigdheden en onderdelen, technische ondersteuning en presentatie van producten. Bijzonder in de formule zijn de Open Technische Dienst tafels. Aan deze speciaal ontworpen tafels worden PC s a-la-minute onder het oog van de klant onderzocht, omgebouwd, getest en gerepareerd.

EINDE PERSBERICHT

Over MyCom:

MyCom NEDERLAND B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van PC s en componenten en is in 2001 door VNU s CRN uitgeroepen tot Retailer of the Year (Channel Awards 2001). MyCom heeft per 21 mei zeven vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. MyCom heeft in 2001 een omzet behaald van ongeveer 150 miljoen gulden en telt 200 medewerkers.

Meer informatie over dit persbericht:

MyCom NEDERLAND B.V.

Sacha Bucciarelli - formule manager

T: 023 - 554 16 30 / 06 - 539 868 33

E: sacha@mycom.nl