Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 30-05-2002 Persbericht district Aa & Dommel

ILLEGALE NIGERIAAN AANGEHOUDEN (Boxtel)

Woensdagmiddag is bij een bedrijf aan het Boseind in Boxtel een 34-jarige illegaal in Ne-derland verblijvende Nigeriaan betrapt met een vervalst paspoort. Een medewerker van het bedrijf vermoedde dat de man gebruik maakte van een vervalst paspoort en waarschuwde de politie. Bij controle bleek dat de man in het bezit was van een vervalst Brits paspoort en dat hij in werkelijkheid illegaal in Nederland verbleef. Hij is aangehouden en ingesloten.

BROMFIETSER GEWOND NA AANRIJDING (Sint-Michielsgestel)

Woensdagmiddag is een 78-jarige snorfietser uit Sint-Michielsgestel gewond geraakt bij een aanrijding met een 65-jarige Eindhovense automobiliste op het Petrus Dondersplein in zijn woonplaats. De automobiliste had de weg gevraagd en wilde omkeren om weer terug te rij-den. Op het moment dat ze wegreed zag ze daarbij het achteropkomende slachtoffer over het hoofd.De bromfietser kwam ten val en is met beenletsel overgebracht naar het GZG in s-Hertogenbosch.

POLITIEHOND JAAGT SCHAPEN IN DE WEI (Boxtel)

Woensdagavond heeft een surveillancehond van politieteam Boxtel op de Eindhovenseweg in Boxtel een zevental uit de wei gebroken schapen het weiland weer in gedirigeerd. Alhoe-wel de hond niet daarvoor was opgeleid, deed hij zijn werk onder aanvoering van zijn gelei-der keurig.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING EX-VROUW (Vught)

Woensdagavond is een 55-jarige Vughtenaar in zijn woning aan de Prins Frederikstraat in Vught aangehouden voor bedreiging van zijn 42-jarige ex-vrouw, eveneens woonachtig in Vught. De man bedreigde de vrouw telefonisch diverse malen verbaal met de dood. Er waren problemen ontstaan over zijn contacten met hun wederzijdse dochter. De man is aangehou-den en ingesloten.

MAN OVERTREEDT TERREINVERBOD (Vught)

Donderdagmorgen is een 41-jarige Vughtenaar op het terrein van de GGZ aan de Laagstraat in Vught aangehouden na het overtreden van een terreinverbod. De man had vanaf 11 mei jl. i.v.m. eerder wangedrag een verbod om op het terrein te komen, maar bevond zich daar vanmorgen toch. Hij is aangehouden en na verhoor met een proces-verbaal op zak heenge-zonden.