KNWV

DATUM: 8-5-2002

WEDSTRIJDZEILEN - Sportfonds van der Kar en KNWV TOPZEILEN clinic voor laser Radial

---

Van 30 mei t/m 2 juni 2002 zullen acht jonge laser Radial zeilers op uitnodiging van het Sportfonds Leo van der Kar een trainingstage in Medemblik volgen onder leiding van de Portugese topzeiler en coach Gustavo Lima (huidige no.1 wereldranglijst).

Eerder was ook drievoudig laserwereldkampioen Robert Scheidt
uitgenodigd, maar hij kan niet alle dagen aanwezig zijn. Door de grote belangstelling voor de clinic en de aanwezigheid van vele buitenlandse topzeilers na afloop van de Spa Regatta kunnen de Nederlandse talenten en coaches tijdens deze clinic veel kennis en ervaring opdoen.

Het sportfonds Leo van der Kar nomineert jaarlijks talentvolle sporters en coaches voor het volgen van stages in hun sport. Vele huidige topsporters hebben in het verleden middels het fonds stage kunnen lopen. KNWV TOPZEILEN is dan ook zeer verheugd dat dit jaar zeilen is genomineerd voor deze sporters en coachsstage.

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen
---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Marjorie Kersten (pr@knwv.nl). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - info@knwv.nl