Gemeente Amersfoort

Gemeentepenning stad Amersfoort voor Marga Duijnker

datum: 28 mei 2002

MARGA DUIJNKER, voorzitter van de Raad van Bestuur Portaal, ontvangt gemeentepenning stad Amersfoort op maandag 27 mei 2002 tijdens haar afscheidsbijeenkomst in de Mariënhof uit handen van burgemeester A. van Vliet-Kuiper

Mevrouw M.P. Duijnker ontvangt tijdens de bijeenkomst ter gelegenheid van haar afscheid als voorzitter van de Raad van Bestuur Portaal op maandag 27 mei 2002 om 21.00 uur de gemeentepenning van de Stad Amersfoort.

Mevrouw Duijnker speelde een rol van betekenis op het gebied van volkshuisvesting in Amersfoort en de regio. Onder andere initieerde zij de samenwerking tussen woningbouwverenigingen, was betrokken bij de totstandkoming van Kattenbroek, de start van Woonkompas en de realisering van de Observant.

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten mevrouw Duijnker de gemeentepenning van de stad Amersfoort met de inscripite: "Marga Duijnker, schakel tussen mensen en wonen", toe te kennen als blijk van waardering voor al haar initiatieven op het gebied van volkshuisvesting. De gemeentepenning zal worden uitgereikt op 27 mei 2002 om 21.00 uur tijdens haar afscheidsbijeenkomst in de Mariënhof, Kleine Haag 2 te Amersfoort.