Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Rosmalen, 30 mei 2002

DIT Interim Techniek neemt 450 medewerkers Landis over

Het technische detacheringbedrijf DIT Interim Techniek maakt bekend dat een exclusief contract met de curator van Landis is afgesloten inzake de bemiddeling van Landis medewerkers. Het betreft 450 medewerkers van Landis die momenteel werkzaam zijn op nog lopende projecten, of medewerkers die door het faillissement van Landis momenteel geen werk hebben.

Voor oud-medewerkers van Landis zal DIT Interim Techniek actief zoeken naar nieuwe opdrachten, zodat ook zij weer aan de slag kunnen. Voor 50 tot 100 medewerkers is direct een nieuwe baan beschikbaar. Algemeen directeur Hans Rijpert denkt dat na bemiddeling ongeveer 60% van de 450 medewerkers binnen zes weken aan nieuw werk geholpen is.

Voor geĂŻnteresseerden in deze kandidaten betekent het contract met de curator dat zij verplicht zijn contact op te nemen met DIT Interim Techniek indien zij deze werknemers in willen schakelen voor projecten. Dit geldt ook voor bedrijven die na het faillissement van het Landis hiervan bedrijfsonderdelen hebben overgenomen. Profiel DIT Interim Techniek
DIT Interim Techniek is opgericht in 1992 en is uitgegroeid tot een snelgroeiend technisch detacheringbedrijf dat via een management Buy-Out uit de vroegere door Landis overgenomen Detron Group NV is verzelfstandigd. DIT heeft landelijk 20 vestigingen en richt zich op het detacheren van technisch gespecialiseerde professionals in de disciplines AC/CV Techniek, Electrotechniek en Werktuigbouwkunde.

DIT rekruteert medewerkers op LBO-, MBO-, HBO- en WO-niveau. De technici werken zowel op basis van projectcontracten als een vast dienstverband. Circa 1.000 werknemers zijn in vaste dienst. Door middel van scholing, vakgerichte cursussen en persoonlijke begeleiding wordt het kennisniveau van de technici aangepast aan de snelle ontwikkelingen in de branche. De opdrachtgevers van DIT zijn onder andere grote, middelgrote en kleine bedrijven in de installatietechniek, industrie en nutsbedrijven.

Voor nadere informatie: DIT Interim Techniek
Hans Rijpert, Algemeen Directeur
Vliertwijkesestraat 40
5249 RJ Rosmalen
Telefoon: 073 - 523.22.32
Fax: 073 - 523.22.33
Website: www.dit-techniek.nl

E I N D E P E R S B E R I C H T