TETON PETROLEUM COMPANY

Teton Petroleum verandert haar einde boekjaar in 31 maart

Teton Petroleum verandert haar einde boekjaar in 31 maart; het bedrijf is bij met haar financiële rapportages

Steamboat Springs, Colorado - Teton Petroleum Company (OTC Bulletin Board: TTPT, Frankfurt: TP9)laat weten dat het haar einde boekjaar verandert van 31 december tot 31 maart, met ingang van 31 maart 2002. Het bedrijf heeft een 8-K formulier gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission (SEC), op 15 mei, 2002 waarin de verandering wordt aangekondigd. Een kopie van dit document is te vinden op http://www.edgar.com.

Teton heeft het OTC Bulletin Board van de NASD ingelicht over het deponeren van het 8-K formulier, en het symbool voor Teton zal worden gewijzigd in TTPT zodra dit praktisch kan geschieden. Teton heeft geen achterstand ten aanzien van haar rapportages aan de SEC.

Als aangegeven op formulier 8-K zal Teton op of vóór 21 juni 2002 bij de SEC een rapport indienen op formulier 10-QSB, met daarin de door de accountant gecontroleerde financiële gegevens met betrekking tot de overgangsperiode van 1 januari 2002 tot 31 maart 2002.

Teton is een bedrijf dat zich richt op het winnen en produceren van olie en gas. De bedrijfsactiviteiten worden uitsluitend uitgevoerd via een belang van 50 procent in Goltech LLC, een Texaanse rechtspersoon met beperkte aansprakelijkheid. Dit bedrijf opereert op zijn beurt uitsluitend via een belang van 70,59 procent in Goloil, een Russische besloten vennootschap op aandelen. Goloil bezit de Eguryak-consessie in West-Siberië. Volgens een accountantscontrole van de reserves, opgesteld door Gustavson Associates, Inc., bevat de Eguryak-licentie een bewezen nettoreserve van 41.96 miljoen vaten aan Teton. Tetons veldproductie in West-Siberië is toegenomen tot 5.000 vaten olie per dag, waarvan netto 1.250 vaten per dag aan Teton ten goede komen. Aanvullende informatie over Teton is toegankelijk op de website: http://www.tetonpetroleum.com.

Dit persbericht kan op de toekomst gerichte beweringen bevatten. Deze beweringen worden gedaan onder voorbehoud van verschillende onzekerheden en risico's die de uitkomst kunnen beïnvloeden. Factoren die verschillen kunnen veroorzaken of daaraan kunnen bijdragen, omvatten maar zijn niet beperkt tot, economische omstandigheden, vraag en verkoop van producten, rentevoeten, wisselkoersen, concurrentie en activiteiten van concurrenten, en veranderingen in de oliebranche. Zie de jaarverslagen, kwartaalverslagen en andere SEC-dossiers van het bedrijf voor een uitvoerige bespreking van de risico's. Dit persbericht vormt geen voorstel tot het verkopen, of verzoek tot het kopen, van aandelen van Teton Petroleum.

Contactpersoon:
Greg Powell,
General Manager, Bevo Beaven,
Vice President van CTA Public Relations,

+1-303-665-4200,
voor Teton Petroleum Company.

Website: http://www.ctaonline.com,

Website: http://www.tetonpetroleum.com

Greg Powell, General Manager, of Bevo Beaven, Vice President van CTA Public
Relations, +1-303-665-4200, voor Teton Petroleum Company

30 mei 02 15:00