AutoRai

30-5-2002

Art Nouveau: Mercedes-Benz A-Klasse in exclusieve uitvoering

Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Mercedes-Benz een exclusieve uitvoering ontwikkeld van de A-Klasse, de Art Nouveau. Deze bijzondere versie is leverbaar tot en met oktober 2002.

De A-Klasse Art Nouveau is voorzien van een exclusief optiepakket, dat de klant een prijsvoordeel biedt van ruim 1.000.

Onlangs werd de Mercedes-Benz A-Klasse uitgebreid met de zeer sportieve A 210 Evolution, waardoor het programma momenteel zes motoren, twee wielbases, drie designlijnen, een comfortpakket en talrijke accessoires omvat. Op dit volwaardige gamma biedt de A-Klasse Art Nouveau, mede dankzij de beperkte verkrijgbaarheid, exclusief onderscheid.

Zeven A-Klasse modellen zijn leverbaar met het Art Nouveau-pakket: de A 140 en A 140 Lang, de A 160 en A 160 Lang, de A 160 CDI en de A 170 CDI en A 170 CDI Lang. Art Nouveau kan worden gecombineerd met elke designlijn: Classic, Elegance en Avantgarde.

Uitgebreid optiepakket
De A-Klasse Art Nouveau is royaal voorzien van exclusieve details. Zo onderscheidt hij zich uiterlijk door de metallic lakkleur galaxy-zwart of, naar keuze, cumulus-grijs, de Art Nouveau-badge op de voorportieren en zesspaaks 15 inch lichtmetalen velgen.

Opvallende interieurdetails: de speciale mattenset, de radio MB Audio 10 met CD-speler, airconditioning, de automatische antiverblindingsspiegel, de regensensor met blauw bandfilter in de voorruit en het zeer uitgebreide, handige opbergpakket. Ook is de A-Klasse Art Nouveau voorzien van afstandsbediening voor de centrale portiervergrendeling en de Tempomat cruise control. Bij Elegance en Avantgarde uitvoeringen is bovendien het Bose Sound System standaard.