Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 30-05-2002
Persberichten donderdagmiddag
Martin Panman 0651611628

Jeugd wil niet aan de kant

HOOGEVEEN Vanmorgen fietste er een 84 jarige dame uit Hoogeveen op het fietspad aan de Mr. Cramerweg. Ter hoogte van de rotonde Noordscheschut kwam ze een groep fietsende scholieren tegen die het hele fietspad in beslag namen en niet aan de kant gingen. Hierdoor kwam de dame ten val. De scholieren keken hier niet naar om. De vrouw heeft er lichtelijk letsel en een kapotte fiets aan over gehouden. De vrouw deed hiervan aangifte.

Bolderkar met folders gestolen

ANNEN - Van de week is de bolderkar van een jongeman uit Annen gestolen. De jongen bracht folders in de bolderkar rond. In de schoolstraat maakte de jongen een rondje om de folders te verspreiden en toen hij terug kwam was zijn kar gestolen. De jongen heeft hier aangifte van gedaan.

Gestolen

WIJSTER Vandaag deed een 75 jarige vrouw uit Wijster aangifte van diefstal. Van haar auto zijn de kapjes van de richtingaanwijzers gestolen. Ook deed een man uit Wijster aangifte dat de buitenspiegels van zijn auto zijn gestolen. Beiden zijn tussen gisteravond en vanmorgen gestolen. Aangifte is opgenomen.

Drie nieuwe flitspalen geplaatst. Zie sneugeld