Ingezonden persbericht


Persbericht

Maandag 3 juni 2002

VrouwOnline brengt serie sekscursussen

Vrouwonline, de grootste vrouwenportal van Nederland, brengt met ingang van 3 juni een serie sekscursussen online. De cursus pijpen is de eerste in de serie die de komende maanden bij Vrouwonline zal verschijnen. De cursussen zijn opgezet n.a.v vragen van bezoekers van het channel Relatie & Seks op Vrouwonline, waaruit bleek dat er veel behoefte is aan informatie en tips over allerlei sekstechnieken. Deze online cursus is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde sekspartners.

Voor VrouwOnline zijn de sekscursussen het eerste experiment met betaalde content. Voor ieder bezoek aan de cursus wordt 1,15 euro in rekening gebracht. VrouwOnline heeft gekozen voor een makkelijke en veilige betaalmethode: via de telefoonrekening van de bezoeker. De cursus is vrouwvriendelijk en uniek door zijn laagdrempeligheid en combinatie van tekst en beeld.

De cursus is zo opgezet dat zowel beginners, als gevorderden iets kunnen opsteken over de verschillende technieken. Door middel van helder beeldmateriaal worden de basistechnieken besproken die je kunt toepassen bij het pijpen. Zowel mond- en handtechnieken als posities komen aan bod. Bovendien wordt de cursus aangevuld met een forum waar deelnemers ervaringen kunnen uitwisselen en kunnen reageren op de lesstof. Als aanvulling op de basistechnieken krijgen bezoekers o.a. condoomadvies, een beschrijving van de deep throat-techniek en tips om te snel klaarkomen te voorkomen.

VrouwOnline verwacht in de loop van het jaar meerdere sekscursussen online te brengen. Op het programma staan o.a. erotische massage, kama sutra en masturbatie voor vrouwen.

VrouwOnline is sinds het online gaan in februari 2000 uitgegroeid tot de grootste vrouwenportal van Nederland. Naast redactionele artikelen brengt VrouwOnline ook entertainment en interactiviteit. Binnen de verschillende pijlers van VrouwOnline (Koken, Vrije Tijd, Relatie & Seks, Zwanger, Beauty, Geld en Werk) nemen de fora een belangrijke plaats in. VrouwOnline trekt iedere maand meer dan 650.000 unieke bezoekers die samen 7 miljoen pageviews genereren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Masha Kodden Publisher Vrouwonline
m.kodden@vrouwonline.nl Tel. 020-8404686