Rijksvoorlichtingsdienst

Afronding eerste gedachtenwisseling (3 juni)

De informateur, mr. J.P.H. Donner, en de fractievoorzitters van CDA, LPF en VVD hebben vandaag, maandag 3 juni 2002, in de ochtend gesproken over Europese en internationale aangelegenheden. Aan de orde kwamen o.a. de aanstaande uitbreiding van de Europese Unie en ontwikkelingssamenwerking.

De informateur, mr. J.P.H. Donner, en de fractievoorzitters van CDA, LPF en VVD hebben vandaag, maandag 3 juni 2002, in de ochtend gesproken over Europese en internationale aangelegenheden. Aan de orde kwamen o.a. de aanstaande uitbreiding van de Europese Unie en ontwikkelingssamenwerking. Vanmiddag kwamen milieubeleid, ruimtelijke ordening, landbouw en economische infrastructuur aan de orde.

In verband met buitenlandse verplichtingen van de heer G. Zalm (VVD) als minister van Financien is er morgen, dinsdag 4 juni 2002, geen bespreking van de informateur met de drie fractievoorzitters. De informateur bereidt zich dinsdag voor op de zaken die later aan de orde zullen komen.

De agenda voor de komende dagen wordt woensdagochtend 5 juni 2002 door de informateur met de fractievoorzitters besproken.

03-06-2002