Ingezonden persbericht


Frango introduceert Frango Controller

Rotterdam, 3 juni 2002 -- Frango kondigt de release aan van haar nieuwste product Frango Controller. Deze state-of-the-art applicatie voor consolidatie, rapportage en analyse is speciaal ontworpen om grote aantallen gebruikers en hoeveelheden data via internet beheersbaar te maken.

In middelgrote en grote organisaties die grensoverschrijdend werken is Corporate Financial Management (CFM) sterk onderhevig aan snel veranderende organisatiestructuren. Strategische beslissingen moeten genomen worden op basis van grote hoeveelheden financiële data die op veel verschillende locaties gegenereerd en verwerkt worden.

Frango speelt in op de behoefte van het Financieel Management deze processen beheersbaar te maken met een consolidatie- en management rapportagesysteem voor middelgrote en grote organisaties.

Frango Controller is de enige gestandaardiseerde applicatie met een single sign-on concept. Dit houdt in dat gebruikers onmiddellijk toegang hebben tot alle functies binnen de applicatie, variërend van het verzamelen van data tot het werken met geavanceerde multidimensionele bedrijfsanalyses. Het programma is toegankelijk via het Internet, waarbij absolute veiligheid gegarandeerd wordt. Programmering is volledig overbodig dankzij dit systeem, dat gebaseerd is op de nieuwste Microsoft technologie.

Michel Groenenberg, Country Manager Frango Nederland: Frango Controller is een gebruikersvriendelijke oplossing voor de grootste en meest veeleisende klanten. Het garandeert snelle efficiënte rapportage en gegevensanalyse van hoge kwaliteit. Dit is een belangrijke mijlpaal in ons streven om een toonaangevende software en services aanbieder te worden op het gebied van Corporate Financial Management.

Frango Controller is één van de drie producten uit de Frango Management Perspective Suite, die verder bestaat uit Frango Advisor en Frango Consolidator.

Frango is een internationaal softwarebedrijf gespecialiseerd in corporate financial management en control. Het bedrijf ontwikkelt en levert software en services via een internationaal netwerk van dochterbedrijven en distributeurs. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm, Zweden en het bedrijf heeft een notering aan de Stockholm Stock Exchange. Frango Nederland is sinds 1997 gevestigd te Rotterdam en mag inmiddels meer dan 80 gerenommeerde ondernemingen tot haar klantenkring rekenen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marco van Oosterhout

Sales Manager

Frango Nederland B.V.

010- 453 59 77

marco.vanoosterhout@frango.nl

Of

Marieke van Zuien

Communicatieadviseur

Sterk Werk Communicatie

010-456 78 49

marieke.van.zuien@sterkwerk.nl

Is dit bericht niet relevant voor u?

Indien toegestuurde informatie en persberichten niet voldoende aansluiten bij uw professionele interesse, dan zien wij heel graag uw reactie. Laat het even weten via sterkwerk.nl/pers. Door ons uw interesseprofiel te geven, zijn wij beter in staat u relevant te blijven informeren. Het kost u maximaal 2 minuten.