Persberichten politie Rivierenland

---

Vrijdag, 17 mei 2002


Aanrijding met letsel
Op donderdag, 30 mei 2002, omstreeks 16.30 uur, vond op de kruising van de Krakkedel/Angerensestraat en de Duisterestraat te Doornenburg een aanrijding plaats tussen een 55-jarig motorrijder uit Gendt en een 14-jarige fietser, eveneens afkomstig uit Gendt. De fietser wilde vanaf het fietspad langs de Krakkedel/Angerensestraat bovengenoemde kruising oversteken en verleende hierbij geen voorrang aan de motorrijder die uit de richting Angeren naderde. De motorrijder kwam door de aanrijding ten val en liep hierbij verwondingen op. Vermoedelijk heeft hij een been gebroken. Hij werd voor behandeling en nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen.

Mishandeling fietser
Op woensdag 29 mei j.l., omstreeks 15.45 uur, werd een 14-jarige jongen uit Elst door een groep van ongeveer 8 jongeren op de Rijksweg Noord tussen Arnhem en Elst ingesloten. De jongen kreeg zonder enige aanleiding klappen en hem werd tevens een brandende sigaret in zijn gezicht gedrukt. De politie

(0900-8844) is op zoek naar getuigen van dit misdrijf.

Snelheidscontrole in Elst
Op de 2e Weteringsewal in Elst werden op donderdag 30 mei tussen 07.49 en 13.53 uur, 870 auto's gecontroleerd. Daarbij werden 61 snelheidsovertredingen geconstateerd.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar
Internet: communicatie@politierivierenland.nl