NOORDZEE FM

De meest actuele concert- en theateragenda nu op Noordzee FM

Iedere vrijdag, tussen 18.00 en 19.00 uur, zendt Noordzee FM de concert- en theateragenda uit. In samenwerking met OnStage.nl brengt Noordzee FM de meest actuele concert- en theateragenda. Naast de uitzending op de radio is de concert- en theateragenda terug te vinden op www.noordzeefm.nl.

Noordzee FM is zeer blij met OnStage.nl. 'Wij voorzien de luisteraar met de concert- en theateragenda van up to date informatie, en alle achtergronden die daarbij horen. Dat is wat de luisteraar wil, informatie die up to date en makkelijk toegankelijk is,' meldt commercieel directeur Rob Zomer van Noordzee FM.

De concert- en theateragenda wordt mogelijk gemaakt door OnStage.nl.
OnStage.nl verzamelt de programmagegevens van meer dan 8.000 theater-, concert- en filmpodia in Nederland. Dit zijn gemiddeld zo'n 75.000 theater- en concertvoorstellingen per jaar. Tevens verzamelt OnStage.nl het meest actuele entertainmentnieuws, schrijft recensies, interviews en prijsvragen en werkt samen met alle relevante evenementhouders, distributeurs en impresariaten. Al deze uitgaansinformatie is te vinden op www.OnStage.nl.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Enrique Iglesias, Jewel, Robbie Williams, Anastacia, Westlife, maar ook die van Volumia!, Blof, en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK

Naarden, 3 juni 2002

Noot voor de redactie,