Voorlichtingsbureau Vlees

Persbericht d.d. 5/31/2002

31-05-2002: Nederlands lamsvlees. Mals vlees om nu van te genieten.

Het Voorlichtingsbureau Vlees is weer gestart met de jaarlijkse campagne Nederlands lamsvlees. Mals vlees om nu van te genieten. Het doel van deze campagne is om Nederlands lamsvlees onder de aandacht van het Nederlandse publiek te brengen. De campagne richt zich dit jaar met name op consumenten. In de maand juni zal via een advertorial in de huis-aan-huis bladen (oplage
6 miljoen) Nederlands lamsvlees onder de aandacht worden gebracht bij miljoenen lezers.

Nederlands lamsvlees is een echte primeur van eigen bodem. Met name nu, in het voorjaar, is lamsvlees op zn allerlekkerst. Er is niet alleen volop keuze uit vele soorten lamsvlees, het kan ook op tal van manieren worden bereid. Lamsvlees smaakt voortreffelijk in combinatie met verse voorjaarsgroenten.

In de advertorial wordt ingegaan op het brede assortiment van lamsvlees, de culinaire mogelijkheden en voedingsstoffen. Naast het feit dat Nederlands lamsvlees in de betere restaurants verkrijgbaar is, kan het natuurlijk ook thuis bereid worden. Om de consument hier een handje bij te helpen kan men de gratis folder Lamsvlees. Mals vlees om nu van te genieten aanvragen. Dit kan via www.vlees.nl, de internetsite van het Voorlichtingsbureau Vlees, of via de gratis Vleesinfolijn die tijdens kantooruren te bereiken is op nummer 0800-0036.

Naast consumenten, kunnen uiteraard ook slagerijen en supermarkten, die Nederlands lamsvlees verkopen, deze brochure aanvragen. Hiermee kan in de winkel extra aandacht gevraagd worden voor dit mooie Nederlandse product.