TETON PETROLEUM COMPANY

Handelssymbool Teton Petroleum wordt door OTCCB gecorrigeerd

Handelssymbool van Teton Petroleum wordt door OTCCB gecorrigeerd na beoordeling formulier 8-K

Steamboat Springs, Colorado - Teton Petroleum Company (OTC Bulletin Board: TTPT; Frankfurt: TP9) kondigde vandaag aan dat de OTC Bulletin Board van de National Association of Securities Dealers heeft aangegeven het handelssymbool van Teton, te weten TTPT, weer in ere te zullen herstellen nadat de Board Teton's recent ingediende formulier 8-K beoordeeld heeft. De OTCBB van NASD heeft aangegeven het formulier 8-K van Teton op maandag 3 juni 2002 te zullen beoordelen.

Het bedrijf heeft op 15 mei 2002 een formulier 8-K bij de Securities and Exchange Commission (SEC) ingediend waarin werd meegedeeld dat Teton het eind van het fiscale jaar met ingang van 31 maart 2002 heeft verschoven van 31 december naar 31 maart. De tekst hiervan is in te zien op www.sec.gov. Teton is bij met alle deponeringen bij de SEC.

Teton gaat bij de SEC op of vóór 21 juni 2002 een verslag op formulier 10-QSB indienen, met geverifieerde financiële overzichten van de overgangsperiode 1 januari 2002 tot en met 31 maart 2002.

Teton is een bedrijf dat zich richt op het winnen en produceren van olie en gas. De bedrijfsactiviteiten worden uitsluitend uitgevoerd via een belang van 50 procent in Goltech LLC, een Texaanse rechtspersoon met beperkte aansprakelijkheid. Dit bedrijf opereert op zijn beurt uitsluitend via een belang van 70,59 procent in Goloil, een Russische besloten vennootschap op aandelen. Goloil bezit de Eguryak-consessie in West-Siberië. Volgens een accountantscontrole van de reserves, opgesteld door Gustavson Associates, Inc., bevat de Eguryak-licentie een bewezen nettoreserve van 41.96 miljoen vaten aan Teton. Tetons veldproductie in West-Siberië is toegenomen tot 5.000 vaten olie per dag, waarvan netto 1.250 vaten per dag aan Teton ten goede komen. Aanvullende informatie over Teton is toegankelijk op de website: www.tetonpetroleum.com.

Dit persbericht kan op de toekomst gerichte beweringen bevatten. Deze beweringen worden gedaan onder voorbehoud van verschillende onzekerheden en risico's die de uitkomst kunnen beïnvloeden. Factoren die verschillen kunnen veroorzaken of daaraan kunnen bijdragen, omvatten maar zijn niet beperkt tot, economische omstandigheden, vraag en verkoop van producten, rentevoeten, wisselkoersen, concurrentie en activiteiten van concurrenten, en veranderingen in de oliebranche. Zie de jaarverslagen, kwartaalverslagen en andere SEC-dossiers van het bedrijf voor een uitvoerige bespreking van de risico's. Dit persbericht vormt geen voorstel tot het verkopen, of verzoek tot het kopen, van aandelen van Teton Petroleum.

Contactpersonen: Greg Powell, General Manager, of Bevo Beaven, Vice President van CTA Public Relations, +1-303-665-4200, voor Teton Petroleum Company.

Greg Powell, General Manager, of Bevo Beaven, Vice President van CTA Public
Relations, +1-303-665-4200, voor Teton Petroleum Company First Call Analyst:
Website: http://www.tetonpetroleum.com


03 jun 02 13:11