Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 3-06-2002 Persbericht district De Leijgraaf

FIETSER GEVALLEN, Schaijk

Zondagmiddag is een fietser uit Schaijk bij een valpartij gewond geraakt. De man reed over de Udensedreef in Schaijk waar hij door onbekende oorzaak ten val kwam. Hij is een hersen-schudding overgebracht naar een ziekenhuis.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR GEWELD, Schaijk

Zondagavond zijn drie mannen aangehouden. Twee mannen, 26 jaar uit Uden en 38 jaar uit Megen waren een erf opgereden aan de Everardusweg in Schaijk. Toen de 60 jarige bewoner de mannen aansprak en zei dat ze weg moesten gaan, werd hij bedreigd en tegen de grond geduwd. Hierop gooide hij enkel stenen in de richting van een van de mannen. Het voorval liep hierop uit de hand en belaagden de partijen elkaar. Door terplaatse gekomen politiemen-sen zijn de partijen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

TE VEEL GEDRONKEN, Venhorst

In de nacht van zondag op maandag is een 28-jarige man uit Boekel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te vele gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 4 uur. De con-trole vond plaats op de Vale Peelweg in Venhorst.

INBRAAK BEDRIJFSAUTO`S, Veghel

Afgelopen nacht is ingebroken in een tweetal bestelauto`s die aan de N.C.B.-laan in Veghel geparkeerd stonden. Van de auto`s werd een portier opengebroken. Een grote hoeveelheid loodgieters gereedschap werd gestolen.

"VERDACHTE" ACHTERLATEN HULPBEHOEVENDE ACHTERHAALD, Uden

Door de politie in Uden is inmiddels de "verdachte" gehoord van het in hulpeloze toestand achterlaten van een 52-jarige man op 23 mei aan de Batenburglaan in Uden. Uit het onder-zoek en het verhoor van de vrouw en getuigen is gebleken, dat de vrouw niet is doorgereden na het ongeval en het slachtoffer onmiddellijk eerste hulp heeft verleend. De vrouw zal dan ook niet worden vervolgd voor het doorrijden na ongeval.

BESTELAUTO GESTOLEN

Zondagmiddag is vanaf de Zeelandsedijk in Volkel een blauwe Mercedes Vito bestel-auto gestolen. Het kenteken van de auto is 15-VB-RP. Vanaf de Nieuwe Markt in Uden is maandagmiddag een blauwe Volkswagen bestelauto gestolen. Het kenteken van de auto is VG-HG-40.