Ingezonden persbericht

Uitnodiging informatieve bijeenkomst voor Ned. gemeenten

Namens Advies Overheid.nl, Bank Nederlandse Gemeenten en SpiderWEB BV

HOUTEN, 20020513 -- Namens Advies Overheid.nl, BNG en SpiderWEB, worden alle Nederlandse gemeenten uitgenodigd voor een informatieve bijeenkomst op 5 juni 2002. Het doel is om de gemeenten meer inzicht te geven in de adviezen van de overheid aangaande de digitale dienstverlening, nu en in de toekomst. Ook worden de mogelijkheden om dit te kunnen realiseren en optimaal te kunnen benutten gepresenteerd.

Er worden presentaties verzorgd door Niko Winkel van Advies Overheid.nl en Anthony Doerga van Bank Nederlandse Gemeenten. Daarnaast is er een presentatie van SpiderWEB over het iFocus systeem. iFocus biedt geïntegreerde oplossingen voor gemeentelijke informatie op het intranet en internet en zorgt voor de verwerking en publicatie van gegevens die voor gemeentelijke organisaties van belang zijn. Nieuwe ontwikkelingen worden in nauwe samenwerking met gemeenten uitgevoerd, volgens de adviezen van de overheid. Zo is bijvoorbeeld betalen op internet via de BNG binnenkort mogelijk.

De deelnemers kunnen tijdens de presentaties alles zelf zien en praten met de adviseurs, ontwikkelaars, project managers en gebruikers.

Locatie
Alle belangstellende medewerkers van de Nederlandse gemeenten zijn uitgenodigd op woensdag 5 juni 2002, van 13.30 tot 16.30 uur, in Aluminiumcentrum te Houten (nabij Utrecht). Uiteraard zijn ook overige belangstellenden van harte welkom.

Programma
13.30 uur Welkom en toelichting

13.40 uur "Internet en Overheid" door Niko Winkel van Advies Overheid.nl

14.10 uur Visie SpiderWEB op productontwikkeling door Kees van den Tempel van SpiderWEB

14.30 uur Presentatie iFocus

15.00 uur Pauze

15.15 uur "Betalen op internet" door Anthony Doerga van Bank Nederlandse Gemeenten

15.50 uur iFocus Backoffice

16.30 Afsluiting en borrel


U kunt aan deze bijeenkomst gratis deelnemen
Aanmelden kan telefonisch bij SpiderWEB (030-6342925), of per email info@spiderweb.nl

Met vriendelijke groet,
SpiderWEB BV

Annette Hoogerwerf