Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 5-06-2002 Persbericht district Aa & Dommel

ONTVLUCHTE MAN AANGEHOUDEN

De 28-jarige man uit Tilburg die kort voor de Kerstdagen van 2001 uit het huis van bewaring in Breda wist te ontsnappen is afgelopen vrijdag weer aangehouden. De man was op 20 november betrokken bij een schiet- en steekpartij aan het Ronduutje in Boxtel. Bij de politie was informatie binnengekomen dat de man in een woning in Tilburg zou verblijven. Daar is hij vrijdag door een arrestatieteam van de politie aangehouden. De man is weer opnieuw ingesloten in afwachting van zijn berechting.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING

Een nog onbekende vrachtautochauffeur is dinsdagmiddag op de Konijnschoolsedreef in Boxtel tegen een geparkeerd staande bestelauto gebotst. De chauffeur is uitgestapt, heeft de schade bekeken en is daarna weer ingestapt en weggereden. Meerdere getuigen hebben het kenteken van de vrachtauto genoteerd. De politie stelt een onderzoek in.

GEVLUCHT NA TANKEN ZONDER BETALEN

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een nog onbekende automobilist bij een benzinepompstation aan de Rijksweg A2 onder Liempde getankt zonder te betalen. De auto waarmee getankt was werd later gezien door een politiesurveillance die de achtervolging inzetten. De auto werd op de Kerkeind in Haaren dwars over de weg aangetroffen. De portieren stonden open en de inzittenden waren gevlogen. De auto is veilig gesteld. De verdachte is nog niet gevonden.

MISHANDELING

Een 40-jarige vrouw uit Vught is dinsdagmiddag op de Boxtelseweg in haar woonplaats door een plaatsgenote mishandeld. De vrouw fietste over genoemde weg toen er bij haar een auto stopte. Zij zag een haar bekende vrouw uitstappen die haar met een kruk te lijf ging. Zij kreeg meerdere klappen en liep tengevolge daarvan diverse verwondingen aan de schouder en een hand op. Zij heeft zich onder behandeling van een arts moeten stellen waarna zij aangifte deed bij de politie. De mishandeling is een mogelijk een gevolg van reeds langere tijd spelende relatieproblemen.