Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 5-06-2002 Persbericht district Den Bosch

OVER DE KOP EN IN DE SLOOT

Een 34-jarige Vlijmense automobilist raakte afgelopen nacht op de Langekamp in Engelen de macht over het stuur kwijt en kwam in een sloot tot stilstand. De man is met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. Hij kon na het aanbrengen van enkele hechtingen en met een lichte hersenschudding weer naar huis. De auto raakte zwaar beschadigd.

LOKAALVREDEBREUK

Een 47-jarige inwoner van `s-Hertogenbosch hield zich dinsdagmiddag op in een winkel aan de Arena in `s-Hertogenbosch. Hij had echter een verbod om de winkel te mogen betreden tot 2 augustus a.s. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

DRONKEN TEGEN GEPARKEERDE AUTO

Een zwaar onder invloed van alcohol verkerende 55-jarige automobilist uit Engelen reed dinsdagavond weg uit een parkeervak aan de Parade in `s-Hertogenbosch. Hij botste daarbij tegen een andere daar geparkeerd staande personenauto. Dat alles gebeurde onder de ogen van twee medewerkers van de dienst stadstoezicht van de gemeente. Daarop is de politie ter plaatse gekomen en heeft de verdachte aangehouden. Hij bleek zodanig veel te hebben gedronken dat zijn rijbewijs is ingevorderd.

GESTOLEN AUTO UITGEBRAND

Vanaf de Acaciastraat in Nieuwkuijk is afgelopen nacht een personenauto van het merk Opel Kadett gestolen. De auto is vanmorgen totaal uitgebrand terug gevonden aan de Badweg.

VERDACHTE VAN AUTOINBRAKEN

Dinsdagavond is een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op de Hertogstraat in `s-Hertogenbosch betrapt bij een auto-inbraak. Getuigen wisten de man te overmeesteren en aan de politie over te dragen. Eerder op de dag was er ingebroken in een personenauto aan de Tolbrugstraat. Daarbij is een verdachte gezien wiens signalement overeenkomt met dat van de aangehouden verdachte. De man is ingesloten.

WINKELDIEFSTAL

Woensdagmorgen is in een winkel aan Achter Het Stadhuis in haar woonplaats `s-Hertogenbosch een 41-jarige vrouw aangehouden. Zij werd betrapt bij de diefstal van twee jurken en twee broeken ter waarde van EUR 141,00

SNELKRAAK

Afgelopen nacht vond er een snelkraak plaats in een bedrijf aan de Dorpsstraat in Rosmalen. Getuigen hadden gezien dat met een klein model roodkleurige personenauto enkele keren tegen de pui van een winkel aan de Vreeburgpassage was gereden en dat de auto daarna via de Schoolstraat weer wegreed. Onderzoek wees uit dat er uit de winkel enkele honderden kledingstukken waren weggehaald. Later in de nacht is op de Graafseweg een zowel aan de voor- als aan de achterzijde beschadigde roodkleurige personenauto aangetroffen. De bestuurder er van, een 29-jarige man uit Hintham, verkeerde zwaar onder invloed van alcoholhoudende drank en is aangehouden. De politie onderzoekt of de bestuurder en de auto betrokken zijn bij de snelkraak aan de Dorpsstraat.