Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 5-06-2002 Mediaberichten 5 juni (laatste berichten 18.00 uur)

MEERLO Gewonde bij bedrijfsongeval

MEERLO Bij een bedrijfsongeval in zijn bedrijf aan de Hogenbos is woensdagmiddag een 55-jarige man uit Meerlo gewond geraakt. De man raakte met zijn arm bekneld in een mesttransportband. Hij is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd en per ambulance naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht. Over de aard van de verwondingen is geen informatie beschikbaar.

LIMBURG-NOORD 121 bekeuringen bij verkeerscontroles

LIMBURG-Noord De politie heeft bij verkeerscontroles in Steyl, Heythuysen, Roermond en Maasbree 121 bekeuringen opgemaakt.

STEYL Bij een snelheidscontrole op de Roermondseweg zijn dinsdagmiddag negentien automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 749 gecontroleerde voertuigen bedroeg 72 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Dit levert een boete op van 92,00.

HEYTHUYSEN Bij een verkeerscontrole in het bewakingsgebied van de basiseenheid Heythuysen zijn dinsdag vijf bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen zijn opgemaakt voor rijden op een opgevoerde brommer (3), defecte rem (1) en niet hebben van een bromfietscertificaat (1).

ROERMOND Bij autogordelcontroles in Roermond en Swalmen zijn dinsdagmiddag elf automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de gordel. De controles zijn uitgevoerd op de Wilhelminalaan in Maasniel (8 van de 20 gecontroleerde automobilisten droegen geen gordel), de Rijksweg Noord en de Rijksweg Zuid in Swalmen (3 van de 40 gecontroleerde automoblisten droegen geen gordel).

MAASBREE Bij snelheidscontroles op de Provincialeweg in maasbree heeft de politie woensdag (tussen 10.30 en 12.30 uur) 86 hardrijders bekeurd. In totaal passeerden 913 voertuigen het controlepunt. Hiervan overschreden er 86 de maximale limiet van 80 km per uur. De hoogstgemeten snelheid bedroeg 118 km per uur.